Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ideje lenne már lefeküdnöm...

Ideje lenne már lefeküdnöm vele? és ha igen mire készüljek fel?

Figyelt kérdés
16 éves múltam és a barátom is,mind a kettőnknek ez lenne az első,sokszor próbálta össze hozni a dolgot,de én nem hagytam úgy voltam vele "még ráér"viszont mostanában egyre jobban szeretném,több mint fél éve vagyunk együtt!Most már megtörténhet az aktus?
2009. jan. 17. 23:58
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen, biztosan, 100%ig fel vagy készülve rá? Vagy csak azért akarod, mert ő? Mérlegelj, aztán pedig dönts!
2009. jan. 17. 23:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ugyanebben a helyzetben vagyok a barátommal.Mindketten szüzek vagyunk,és mi is több,mint fél éve vagyunk együtt,csak annyi különbséggel,hogy 18 évesen vagyunk.Én úgy gondolom,hogyha mindketten készen álltok rá,és igazán szeretitek egymást,semmi akadálya,de nagyon nagy figyelmet fordítsatok a védekezésre!

2009. jan. 18. 00:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én nagyon szeretem és minden féle képen vele szeretném elveszteni,úgy érzem hogy ő is szeret szóval ideje lenne!

2009. jan. 18. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nincs mire várni!:) Utolsó hozzászóló. (védekezzetek!)
2009. jan. 18. 00:21
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi,és nektek is sok siket :)
2009. jan. 18. 00:24
 6/7 anonim válasza:
szerinted mit kéne tennem hogy a barátnőm lefeküdjön velem????
2009. jan. 19. 19:14
 7/7 A kérdező kommentje:
mutasd ki neki hogy mennyire szereted,legyél rámenős,kezdeményez és ha szeret úgy sem tudd ellen állni:)
2009. jan. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!