Az első igazi szerelmetekkel miután összejöttetek hány hónapra rá feküdtetek le egymással? Úgy mikor már mind két fél kívánta a sexet? !
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 19:39
12/28 anonim válasza:
mi is 4 hónapig vártunk de a barátnőm már akarta korábban is de én még nem mert szűz voltam és nem akartam elsietni az elsőt. Akkor 16 voltam.
13/28 anonim válasza:
3 hónapot várt rám a párom, akkor 18 voltam! 6 évvel idősebb nálam!
14/28 anonim válasza:
Nos, az első lánynak, ahol nekem és neki is első volt, fél év, de Ő 13 én 16 voltam. Többi 3-nál, akinél első voltam, ott 1 hónap+- 1 hét. De ott már 16-18 évesek voltak a lányok.
16/28 anonim válasza:
4 hónapot vártunk akkor 16 voltam (lány)
17/28 anonim válasza:
Nem jutottunk el a szexig az 1. szerelmemmel, mert 3 hónap után kidobott mindenféle xar indokkal.
A mostani párommal 4,5 hónap után történt meg, de már régebb óta kívántuk egymást :)
18/28 anonim válasza:
mindkettonknek elso volt, fel ev utan es 21 evesek voltunk.
19/28 anonim válasza:
mi másfél év után...18ak voltunk , a barátom is szűz volt, nagyon örülök, hogy ennyit vártunk nagyon jó volt...még mindig együtt vagyunk..4 éve:D
20/28 anonim válasza:
Az első igazi nagy szerelmemmel le sem feküdtem,16 voltam,ő15.Még fiatalok voltunk.De valahogy ugy érzem,hogy nem is baj,hogy nem tettük meg.Ez csak az igazi gyerekszerelemről szólt.És nagyon régen volt már...DE SOHA sem lehet elfelejteni!!!!!!!!!!
Bocsi,tudom nem a témába vág,de leirtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!