Hány éves kortól lenne a legjobb elveszíteni a szüzességet? 14? 15? 16? vagy talán több? mikor lenne a legcélszerűbb?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 20:15
11/18 anonim válasza:
Van aki 5 évesen is szült már, akkor most már 5 év felett nem is ciki? Dzsipóknál teljesen természetes, hogy szülnek pl. 9 évesen, látszik is, hogy milyenek. Kínaiakkal meg ne nagyon példálózzunk már. Európában vagyunk, ez egy kicsit magasabb rendű hely, a demográfia statisztikákat szemlélve sajnos már nem sokáig...
12/18 anonim válasza:
Amikor érettnek érzi magát az ember a dologra. 13-14 éves kislányok, akik akkor kezdenek el menstruálni még nem érett nők, tehát semmiképpen sem ebben a korban.
18 körül már kezd benőni az ember feje lágya, másképp lát dolgokat, így a szexet is.
13/18 anonim válasza:
Ha a célszerűséget nézzük, akkor akkor ha már házasság van, és mindkét fél gyereket akar, ugyanis a szexnek még mindíg a nemzés, a célja. Élvezetből sem hiszem, hogy 14 15 16 évesen elkéne, nekem ne mondja senki, hogy az tud olyan lenni, mint egy érett felnött korban. Szerintem borzasztó, hogy ez manapság divat.
14/18 anonim válasza:
Az ivarérettséget nem kell összekeverni a tenyészérettséggel! Tégy amit akarsz, hisz liberális társadalmunk teljes mellszélességgel melletted áll.
Legyél bi- vagy homoszexuális,vagy unalmas hetero, de mindig figyelj a partneredre, ne vádolják pedofíliával!
15/18 anonim válasza:
Osztálytársam 14 és már egy 18 éves fiu megkefélte..szerintem hülyeség a legcélszerűbb ha 16+ de ez tőled függ...
16/18 anonim válasza:
Hogyan lehet ilyen orbitális ökörséget kérdezni?
"mikor lenne a legcélszerűbb?"
17/18 A kérdező kommentje:
ne fikázz inkább válaszolj!!!!!!!!!4
2010. dec. 7. 21:15
18/18 anonim válasza:
egyenfuggo....en 16 voltam es imadom a baratomat,elotte honapokig keszulodtunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!