Mivel a legcélszerűbb építkezni (házat), illetve milyen építési anyagokkal a legjobb építkezni?
"Én OSB lapokban gondolkozok"
Mi lesz ez, kutyaól?!? Tégla, beton, vagy ytong... Az árával nem érdemes foglalkoznod, illetve nem ezen kell spórolnod! (A falazóanyag az építkezés költségvetésének mondjuk 5%-a.)
mért lenne kutyaól??
szerintem a kérdező a könnyűszerkezetes házakra gondolt mert azokban van osb lap
szerintem a mai világban ugye hogy takarékoskodás meg hőszigetelés meg ilyenek a könnyűszerkezetet válaszd! :)
Amire a kérdező gondolt az a szendvics szerkezetű, könnyűszerkezetes faház, amit extrán hőszigetelnek, nincsen benne OSB és csillagászati ára van....mindenképpen egy hőszigetelt tégla kellene, ha gyorsan szeretne építkezni és a tervezett épületben sok az extrém elem akkor Yton a faraghatóság végett, ha teljessen szabványos épületről van szó akkor pedig wienerberger, porotherm.
egy építészmérnök hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!