Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel a legcélszerűbb építkezn...

Mivel a legcélszerűbb építkezni (házat), illetve milyen építési anyagokkal a legjobb építkezni?

Figyelt kérdés
Én OSB lapokban gondolkozok, de lehet téglával jobb lenne, néznem kell azt is, h anyagilag melyik éri meg jobban, de hosszútávon is nagyon fontos, h mi lesz a házamból.
2010. ápr. 8. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:

"Én OSB lapokban gondolkozok"

Mi lesz ez, kutyaól?!? Tégla, beton, vagy ytong... Az árával nem érdemes foglalkoznod, illetve nem ezen kell spórolnod! (A falazóanyag az építkezés költségvetésének mondjuk 5%-a.)

2010. ápr. 8. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

mért lenne kutyaól??

szerintem a kérdező a könnyűszerkezetes házakra gondolt mert azokban van osb lap

szerintem a mai világban ugye hogy takarékoskodás meg hőszigetelés meg ilyenek a könnyűszerkezetet válaszd! :)

2010. ápr. 10. 21:45
 3/4 P.Vik ***** válasza:

Amire a kérdező gondolt az a szendvics szerkezetű, könnyűszerkezetes faház, amit extrán hőszigetelnek, nincsen benne OSB és csillagászati ára van....mindenképpen egy hőszigetelt tégla kellene, ha gyorsan szeretne építkezni és a tervezett épületben sok az extrém elem akkor Yton a faraghatóság végett, ha teljessen szabványos épületről van szó akkor pedig wienerberger, porotherm.

egy építészmérnök hallgató

2010. ápr. 15. 00:58
 4/4 T-ohm ***** válasza:
minden válaszból kimaradt a szerintem legolcsóbb építési anyag, a gipszkarton, könnyűszerkezetes, gyors és egyszerű, könnyen szép formákat alakíthatsz ki belőle és szendvics szerkezetként jól szigetelt lesz, néhány hátránya van,de mindezek mellett szerintem megéri.
2011. febr. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!