Lányok! Milyen a szex kotonnal? és a nélkül? Hogyan jobb?! Kort is írjatok!
Ha jól van fölhúzva és elég nedves vagyok, nem szoktam érezni a gumit. Viszont előfordul, hogy ha erős festék- vagy illatanyag van rajta (Masculan pl.), az eléggé irritál ott belül. Ha a párom nem teljesen merev, és az óvszer végén csak úgy lötyög egy hosszabb gyűrött rész, az is elég kellemetlen, ha a méhszájamnak tuszkolja. Nem beszélve arról, hogy utálok a behatolás előtt vacakolni vele. Szóval jó dolog, és van, amikor nem is tűnik fel, de összességében nem szeretem a gumit.
31
a gumi jó, a gumi finom, a gumi különleges... gumi g,gumi, gummi
kort.
A megfelelő gumit észre sem vettem...
Nem kellenek az illatos-ízes vackok, mert a guminak akkor is latex íze van, és a műgyümölcsszag szex közben gáz.
Bár most nincs egyikre sem szükségem, mert két hónapja szültem, peteérés nuku.
Amúgy ki volt az aki a fog.gátlót reklámozta nagy hévvel?
A kritériuma az hogy két év rendszeres mensesnek kell lenni (sajna sok doki csak felírja...) ráadásul a betegségektől nem véd, és a terhességet sem zárja ki (az mellett lettem terhes, valószínűleg azért mert még nem volt rendszeres a ciklusom) továbbá szétbassza a lány szervezetét, minnél fiatalabb annál inkább...
Amúgy kort.
20 éves vagyok és nő.
mi is óvszerrel védekezünk. tény h nélküle jobb, de én evvel is eltudok menni szex közben :P. mi lenne ha nem használnánk?:D
*L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!