Szeretnék már végre szexelni. Csaljam meg?
Nem akarom megcsalni de mar több mint egy éve járunk. Én már mondtam neki egy jó párszor, hogy én nagyon kivánom. De ő engem nem. Ribancot nem szeretnék esetleg más csajjal.
Szerintetek nagyon mocsok volnék ha mással szexelnék?
Ám szerintem ez jár nekem de ha ő nem adja meg akkor fordulok máshoz.
19F (20L)
Nem szoktam nézni a hibákat én is sokat hibázom. Emberi dolog.
Ám próbáltam megbeszélni vele. Mondja hogy kiván csak nem mutatja ki. Ott elirtam véletlen volt. Ám nagyon szeretem. Még nem szerettem igy egy nőt. Lehetséges amilyen papucs vagyok várok rá még egy jó ideig.
Ú mintha magamat látnám régen :)
Biztos szeret téged, de nem fogja odaadni akkor sem. Én nem tudom, ez hogy működik, de én is éltem már át ilyet másfél évig. Nem azt mondom, hogy megbántam, de még egyszer nem csinálnám.
Aztán inkább továbbléptem, és nem bántam meg ezt sem, pedig nagyon szerettem a lányt. De most jobb.
én 21 évesen kezdtem el érdeklődni a szexért... sztem nem halsz bele, ha vársz még egy kicsit, ha tényleg annyira odáig vagy érte, és ha már úgy is vársz, addig ne hozd elő a témát, amíg ő nem hozza elő, lehet már rég megkívánt volna, ha nem hozakodnál folyton ezzel elő... ez van néhányan későn érnek, sztem nincs ebbe semmi baj, vannak "jó kis" filmek, Marok Marcsa és Kézi Dézi is mindig napra készek... ez nem cölibátus, a szerzetesek nem masztiznak, hanem imában bocsánatot kérnek a vágyaikért...
(Kodolányi: Julianus barát)
ja 21 évesen is azért kezdtem érdeklődni a szex iránt mert kaptam egy erotius könyvet, ami egész szépen festi le a dolgokat, előtte a biosz órán hallottaktól kifejezetten undorodtam ^__^
esetleg Karácsonyra vehetnél neki vmi hasonlót... :)
Dehogy kíván, akkor már neked esett volna!
Szerintem csak azért van veled, hogy legyen társasága.
Éppen ezért számíts arra, hogy mikor majd ott akarod hagyni, akkor azért belengeti a bugyit. Ebből a szempontból jobb megcsalni, mert akkor talán mégsem akar visszaédesgetni, hogy aztán ne adjon semmit, és te is nehezebben mennél vissza, hiszen:
1. a lelkiismereteddel nehezen tudnád összeegyeztetni
2. máshol megkapnád a szexet, tőle pedig valószínűleg nem
Hiába szereted, de látnod kéne, hogy ez a kapcsolat nem halad sehová.
(Az én meglátásom szerint, a leírtakra alapozva.)
27F
Hagyd ott! Más csajokat már 1 hét után meg tudsz dugni..
Ez vicc g*** , 21 évesen 1 év után se szexelnek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!