Lányok! Milyen volt elveszíteni a szüzességeteket? Fájt vagy milyen volt? Ha lehet nem csak pár szót! L/16
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 17:05
11/12 anonim válasza:
Utolsó: hát ez nagyon kemény...Szerintem neked valami gátlásod van a szexel kapcsolatban, azért van ez az egész, és azért tartogattad eddig a szüzességed...
Én 15 voltam, barátomnál volt, ő is szűz volt, de már elégített ki orálisan lányt, akkor nekem még az se volt úgyhogy "megmutatta" hogy milyen, mire magamra rántottam, és megtörtént, nagyon jó volt, nem fájt egyáltalán, és nem is véreztem, kicsit feszített az elején, furcsa érzés volt, de egyáltalán nem rossz. Utána meg mint a nyulak...:)
12/12 anonim válasza:
Barátnőmnek nem fájt és nem is vérzett.. nem az az atomszük fajta..Viszont elélvezett az elsőnél;D(IS)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!