Mit tegyek? Ti mernétek kezdeményezni?
Te érzed jól, 12 évesen még korai lenne komoly barátot találnod. De ez nem jelenti azt hogy ne ismerkedj és beszélgess, de Ne azokkal, akik cukkolnak. Egyébként meg ez még csak játék szintű nálatok, hogy ki kinek a barátja/barátnője.
18F
Nekem 18 évesen volt először barátom, de nem feküdtem le vele. Szerintem is nyugodtan várjál addig amíg gondolod, fiatal vagy még.
23/L
Szerintem eccer mindenki elkezdi ,szerintem nyugotan eccer megprobálhatod ha nem teccik akkor meg vársz ....
Meg szerintem ha teccöl pasinak is akkor meg megtudod beszélni vele hogy még nem volt senkid és finoman bánjon velled , ha nem megértö
akkor még nem érdemli meg hogy vele legyé .
Engem simán tudna irányitani barátnöm szoval... 1 esélyt meg ér... Ja és nem korai..
Na remélem segitetem és jol döntesz...:D
Nekem 15 évesen volt először kapcsolatom, de az is eléggé komolytalan volt még.. Szóval nyugodtan várhatsz. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!