Milyen érzés, mikor először hatol beléd pénisz? Hogyan veszi ki magát, ha ő élvezi, de te nem?
Az nem rontja el a srác kedvét, hogy látja, vagy érzi a lányon, hogy fáj neki az első alkalommal, pedig ő nagyon élvezné? (Ez fiúkhoz, lányokhoz is szól.)
Lányok, milyen érzés volt, mikor először hatolt belétek a párotok?
Aki csak le akar hülyézni a kérdésért, az inkább ne pazarolja az energiáit. Hamarosan elébe kerülök az első alkalomnak, és ezek a dolgok érdekelnének. (L)
Fájt, de csak miközben behatolt, mikor bent volt, akkor már nem éreztem fájdalmat. Igaz, nem is élveztem, olyan semleges érzés volt. Utána úgy fél napig vérezgettem, kb úgy mint a menstruációm vége felé, mikor már kezd gyengülni.
Második alkalommal is fáj, és egy picit akkor is véreztem. Mikor bennem volt, ugyanaz a semleges érzés.
Harmadik alkalommal is fájt, de nem véreztem, élvezetig most sem jutottam.
Utána már jó volt nekem is :) De az első orgazmusra hónapokat kellett várnom.
A lényeg hogy ne menjen el a kedved, ha elsőre nem olyan mint ahigy képzelted, hozzá kell szoknia a szervezetednek, testednek. Van aki már az elsőt élvezi és orgazmusa is van, van akinek több idő kell ehhez.
Csilla válasza:
A barátodnak többet fog érni az hogy te vagy neki az első mintsem az élvezet és ő fogja akkor is nagyon élvezni az együtt létet ha nem is tud úgy elmenni elsőre ahogyan akar!
Nekem nagyon jó érzés volt az első és nekem nem fájt és nem is véreztem elmenni nem tudtam hiszen senkinek sem sikerül elsőre!De majd ahogy idővel összeszoktok jó lesz a szex
pontosan. a srác már azt élvezi h ő lehet az aki elveszi :)
én nagyon szerencsés helyzetben voltam mert az első pár alkalom csak rólam szólt gyengéd volt és odafigyelő..
utána már belejöttem és most 10000%osan viszonzom neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!