Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan aki a szüzességét...

Van olyan aki a szüzességét az egyik tanárával vesztette el?

Figyelt kérdés
és ha igen hány évesen? 16/L
2010. nov. 22. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát én is úgy elveszteném a tanárnőmmel de hát van férje és kb dupla annyi éves mint én :P de ha vkinek van tippje irjon...:D
2010. nov. 24. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Szóval akkor az én esetem gáz?

Kösz... :) (hülyéskedek, nem szívtam mellre. De ő annál inkább. hihii) De különben miért tartod gáznak? Nem fér be az erkölcsi korlátaid közé?

Utolsó, nem gond a férj, ha a csajnak sem gond. Nálunk több mint dupla volt a korkülönbség, úgyhogy szerintem az sem probléma. Ha szereted a kihívásokat, startolj rá!

Bókok, mosoly, szemezés, flört, kisebb ajándékok... és majd sínen leszel :) sok szerencsét

2010. nov. 24. 20:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Tanár - diák szerelem nálam nem nagyon fér bele, mert eleve tilos, szóval maximum akkor startolnék rá, ha elvégeztema sulit. Mellesleg, hogy jöttél össze a tanároddal? Nem volt fura? Ráadásul 15 évesen nem volt korai? Te, hogy érezted? Milyen volt?
2010. nov. 24. 23:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a velem azonos neműeket szeretem és 3masban voltunk, mikor elvesztettem a szüzességem: a kémiatanárnőm, a barátnőm és én. Furi volt, de mégis izgi. mostmár nem parázom, ck csinálom.:)
2010. nov. 25. 00:05
 15/16 anonim ***** válasza:

"nem nagyon fér bele, mert eleve tilos"

Igen, a jogszabályok szerint tilos a tanár-diák kapcsolat, a flörtölés... de ne a jog alakítsa az erkölcsi normáidat.

Én előtte startoltam, de ő csak utána volt hajlandó bármi komolyabbat tenni. Hogy hogy jöttem össze vele?!... hát erről nem tudnék sok extrát írni.

De igen, kicsit fura volt, de méginkább izgató és izgalmas. Nem érzem / éreztem korainak. Fel voltam készülve lelkileg. Nem vagyok olyan, aki nem gondolja át a dolgokat. Mindig megtervezem tökéletesen az útvonalat a célomig. :) Nagyon jó volt. Életem legszebb emléke.

2010. nov. 25. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Remélem nálam egyik tanítványom se próbálkozik.
2010. nov. 25. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!