Van olyan aki a szüzességét az egyik tanárával vesztette el?

Szóval akkor az én esetem gáz?
Kösz... :) (hülyéskedek, nem szívtam mellre. De ő annál inkább. hihii) De különben miért tartod gáznak? Nem fér be az erkölcsi korlátaid közé?
Utolsó, nem gond a férj, ha a csajnak sem gond. Nálunk több mint dupla volt a korkülönbség, úgyhogy szerintem az sem probléma. Ha szereted a kihívásokat, startolj rá!
Bókok, mosoly, szemezés, flört, kisebb ajándékok... és majd sínen leszel :) sok szerencsét

"nem nagyon fér bele, mert eleve tilos"
Igen, a jogszabályok szerint tilos a tanár-diák kapcsolat, a flörtölés... de ne a jog alakítsa az erkölcsi normáidat.
Én előtte startoltam, de ő csak utána volt hajlandó bármi komolyabbat tenni. Hogy hogy jöttem össze vele?!... hát erről nem tudnék sok extrát írni.
De igen, kicsit fura volt, de méginkább izgató és izgalmas. Nem érzem / éreztem korainak. Fel voltam készülve lelkileg. Nem vagyok olyan, aki nem gondolja át a dolgokat. Mindig megtervezem tökéletesen az útvonalat a célomig. :) Nagyon jó volt. Életem legszebb emléke.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!