Nem akarok fogamzásgátlót még, szerintetek elég védekezésnek a gumi?
Olyan hülye vagyok, annyira félek, hogy kilyukad vagy valami, nem akarok terhes lenni. (20L)
Kérlek, csak normális válaszokat!
Attól függ, mire. :)
A gumióvszernek tökéletes használat mellett 2 % a hibaaránya. Azaz, azon párok közül, akik tökéletesen alkalmazzák ezt a fogamzásgátlási módszert, és CSAKIS ezt, tehát semmi mást, 100 párból 2-nél történik megtermékenyítés 1 éven belül. Ennek függvényében gondold át a dolgot.
Ha ez számodra nem elég, akkor lehet más fogamzásgátlási módszereket használni, vagy éppenséggel, a gumival kombinálni őket.
VAn olyan fogamzásgátló, ami 7-8 ezer forint hidd el, sőt van ami 10 ezer. Szal nem kell letorkolni mindenkit.
Amúgy meg elég a gumi, ha mindig használtok és odafigyeltek rá.
Van egy barátnőm aki addig nem is feküdt le a pasijával (szűz volt) amíg nem kezdett el bogyót szedni. És azóta is minden egyes alkalommal húznak gumit és megszakítással csinálják. Hát ha van tuti módszer akkor ez az. De szerintem az élvezet is fontos, úgyhogy elég a gumi is:)
10.000ft/3hó= kb. 3300 ft/1hó
Szerintem ez még mindig kevesebb, mint egy havi gumi mert azért, ha 12-es csomaggal számolunk kettő tutira elfogy szerintem, de nem akarok vitatkozni, a mai gyógyszerek olyan kevés hormont tartalmaznak,hogy semmilyen mellékhatást nem okoznak (nekem legalábbis nem.)
"Nem akarok fogamzásgátlót még"
Nem akar fogamzásgátlót. Szóval tök felesleges itt azon vitáznotok, hogy drágább-e vagy sem.
Sosem értettem, hogy ha vki azt mondja, nem akar tabit, miért kell belesulykolni, hogy már pedig szedjed, mert jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!