Nem akarok fogamzásgátlót még, szerintetek elég védekezésnek a gumi?
Olyan hülye vagyok, annyira félek, hogy kilyukad vagy valami, nem akarok terhes lenni. (20L)
Kérlek, csak normális válaszokat!
végülis elég
de ha biztosra akarsz menni, akkor valamilyen spermicid cuccot kéne mellé használni :)
Szia! Hát megvan rá az esély hogy kilyukad, sohasem 100%-os.
Azért biztonságosabb a fogamzásgátló tabletta. Amúgy én a hüvelygyűrűt ajánlom, azt használok több, mint fél éve. Nekem bevált.
Miért nem szeretnél más fogamzásgátlót?
22 L
a gumi a legbiztonságosabb csak !márkásat használj! ( ergó ne a legolcsóbbat és legvékonyabbat.. ) ezeket többszörösen is ellenőrzik a gyártás során és nagyon nehezen lukad ki még ha direkt arra törekedsz szabad kézzel is hogy szétszaggasd vagy "karmolászod" hogy eresszen/ereszt-e utánna ( egyet feltölthetsz pl vízzel és simán le tudod tesztelni mennyit is bír el egy gumi és meglátod miről beszéllek, nem lukad/szakad az olyan könnyen )
ha végképp biztosra akarsz menni akkor húzz fel a fiúra 2 gumit azzal már annyira végképp nem lehet baj hogy 200%. de 1 gumival se történhet baj ha márkás és "normálisan" közösültök :) sztem 20éves lányként máshogy nem is lehet még csak finoman igy kizárt h baj történne sztem.
22F
Két gumit nem szabad felhúzni...mert akkor pont, hogy nagyobb eséllyel szakad ki. Nem is értem honnan vett az előző ekkora baromságot.
Kérdező: Teljesen jó a gumi. Ha normálisan használjátok, nem szakad ki. Ha meg kiszakad, még mindig ott a 72 órás.
Két gumit nehogy egymásra húzzatok, könnyebben kiszakad... nem Amerikai Pitéből kell tanulni...
Nekem még sohasem volt gondom a gumival, bár már gyógyszert szedek, és azzal sincs semmi gondom, nincs mellékhatása, inkább jó hatása van abból a szempontból, hogy kevesebb a vérzés, tudom órára pontosan mikor jön meg (régen ez 25-40 nap között mozgott), nem görcsölök annyira stb...
tényleg hülye vagy:D
Komolyra fordítva: szerinted mire való a gumi? Nem arra, hogy a buszok ne felnin menjenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!