Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek Vastag Tomi szűz?

Szerintetek Vastag Tomi szűz?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 22:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
19 éves jó pasi van magánélete biztos a csajok folyton tapadnak rá tutira hogy már nem szűz
2010. nov. 27. 09:57
 32/48 anonim ***** válasza:
á,már biztos megbaszta Keresztes Ildikót :D
2010. nov. 27. 15:15
 33/48 anonim válasza:

Ha hiszed ha nem én is veszprémi vagyok:)

Ugyanúgy Vetésibe jár mint én.

2010. nov. 27. 15:55
 34/48 anonim válasza:

láccik a kis pofikáján,hogy nem ért még ő ehez :DD:

tuttira SZŰZ a gyerek :D:D

2010. nov. 27. 18:19
 35/48 Baby_keh válasza:
Sztem még az nem tom olyan kis ártatlan és aranyos feje van nem tom eldöntenii :$
2010. dec. 8. 12:20
 36/48 Baby_keh válasza:
Ja am szetm még azért is szűz mert h beteg volt és szetm még mind rossz emiatt egy kicsit a közérzete vagy nemtom =/
2010. dec. 8. 15:32
 37/48 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy szűz.

Am én olyan vagyok, hogy ránézek egy emberre és tudom hogy: homo vagy nem, és szűz vagy nem:)

Ja és komolyan mondom ezt most!!

Bye: Nektarka

2010. dec. 8. 18:13
 38/48 A kérdező kommentje:
kedves Nektárka!Miből állapítod meg?:)
2010. dec. 8. 19:19
 39/48 anonim válasza:

"Apukám, te max álmaidban jutnál el egy tehetségkutató műsorba, úgyhogy állj le az irigykedéssel és rosszindulattal."

Hogy irígykedni? Ezekre? Meg hogy mega-? SZTÁR??? HAHAHAHAHAHAHA!!!!

Szívesen elvinnélek magammal néhány olyan MAGYAR koncertre ahol az igazi kifinomult hangzásvilág hatására valszeg nemcsak leesne az állad a döbbenettöl, hogy ilyen is létezik, de nagy valoszínüséggel még plasztikai sebészre is szükség lenne. A zene ott kezdödik, amikor valaki min. 2hangszeren (és nem számítogépbe táplált valaha már megalkotott zenei alapokra) játszik profi szinten, (TEHÁT NEM FELDOLGOZÁSOKAT, HANEM KÉPES IMPROVIZÁLNI, ÉS ALKOTNI!!!), zenemüvészeti egyetemet végzett, ismeri, és nagy tisztelöje Kodálynak, Mozart-nak, Bach-nak, és sorolhatnám még a valodi zene megtestesítöit. Na itt kezdödik az zene barátocskám! Csak természetesen ezeket nem mutaják be sehol, nehogy már fönnmaradjon, és továbbfejlödjön a zenei kultura egy olyan országban, ahol a médiát, és egyáltalán a "kultúrát" ellenséges érdekek, a politika, és a pénz irányítja. Aki pedig ezekben a Megaizékben látja a csillagokat, azoknál az elöbb említett hatalmi erök már el is érték a céljukat, és sajnos olybá váltak mint egy drogos. (Elnézést ha megbántottam bárknek a zenei érzéseit, de ideje lenne végre tisztán látni azt a jelenleg uralkodó "kulturális" helyzetet, melynek célja a tömegmanipuláció, és az értékek elpusztítása).

Ezen érvelésem mellett pedig bármikor, bárkivel ki merek állni, a történelem, és zenemüvészeti szakértök tárgyilagos bizonyítékaival felruházva.

2010. dec. 12. 22:29
 40/48 anonim ***** válasza:

tutira nem szűz...

tudod te hány csaj ajánlkozik fel neki most,hogy híre lett?

napi 100 legalább....

nagy kan,mint a bátyókája:DD

L/25

2010. dec. 24. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!