Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye ez nem baj? (hosszabb lent)

Ugye ez nem baj? (hosszabb lent)

Figyelt kérdés
lovagolok és az előző versenyemen, nagyon megerőltettem magam, sőt majdnem lepottyantam a lóról.másnap nagyon fájt a hüvelyem, és a menstruációs időszak közelébe sincs.Nem tudom mitévő legyek, úgy érzem (nagyon) elszakadt a szűzháló... mi tévő legyek?? kicsit félek én ettől az egésztől és már rég stresszelek emiatt. (már a 3. napon nem fáj a hüvelyem) szóval mit csináljak? 15/L
2010. nov. 15. 18:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszi.

13/L: 13 évesek meg ne írjanak, olyanról amihez valószínűleg nem is értenek.

bocsi, hogy nem szűzhártyának írtam, csak nagyon siettem.

2010. nov. 16. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
nem értek hozzá mi? hű hallod ezt nagyon megmondtad sokkal jobban tudom mint te( de én nem akarok veszekedni)
2010. nov. 16. 16:02
 13/20 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül nem értesz hozzá, de kicsit nagyobbak válaszát várom. még csak azt se tudtad, hogy sport közben elszakadhat...
2010. nov. 16. 16:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég nagy szégyen hogy pont egy 13 éves lényegében ,, kislány,, (bár ki tudja;) ) ír olyat hogy és ha elszakadt a szűzhártyád és akkor mi van:D Nem lehet mindenki annyira okos mint Ő :DDDDD attol h szerinted nem nagy dolog Ő (a kérdező)neki még nem feltétlen kell így felfognia:)))))))

L/19

2010. nov. 16. 18:14
 15/20 A kérdező kommentje:
előzővel egyetértek. te még lényegében kislány vagy 13 évesen, jó én sem vagyok felnőtt vagy nem tudom mi, de aki az ilyet-et így írja: "ijet" annak szerintem nem pont a szüzesség kategóriában kéne mászkálni. :)
2010. nov. 16. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj most nem az a szüzesség elvesztése ha átszakad a szűzhártyád!Hanem az amikor először "van benned" pasi!! Szóval ha a pasid kérdezi akkor még szűz vagy!És felejtsd el!xĐ
2010. nov. 17. 14:34
 17/20 A kérdező kommentje:
te hülyének nézel... szűz vagyok, azaz nem hatolt "belém" pénisz. erről ennyit.
2010. nov. 17. 15:02
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

Na és ha a ló is felborult és úgy estél rá hogy ő szakította be, akkor igen?

Na és ha az a ló egy póni ló? XD

2010. nov. 21. 18:28
 19/20 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs nagy jelentősége. Ez ember függő, megerőltetted magad akkor biztos azért van.
2010. nov. 21. 18:31
 20/20 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat köszi. de a többi nem normális... :/
2010. nov. 22. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!