Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Komolyan nincsenek már olyan...

Komolyan nincsenek már olyan 16 feletti és jól kinéző lányok, akik még szüzek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 22:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azért ismerek néhányat! :) Nem kell annyira megijedni! :) 18 éves mezőnyben is.
2010. nov. 10. 22:38
 12/25 LoveGame válasza:
Hidd el van. Én is az vagyok még így 18 évesen és nem vagyok csúnya, egyszerűen csak nem találkoztam még olyan fiúval, akivel szívesen megtenném.Pont.
2010. nov. 10. 23:29
 13/25 anonim ***** válasza:
A harmadik válaszadónak üzenem h aza 1 az enyém :P
2010. nov. 10. 23:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Szűz vagyok majdnem 22 évesen!!!!!És nem bánom.....mert semmit sem vesztettem....Bár kétlem, hogy még sokáig az maradok......de most még igen:D
2010. nov. 11. 01:10
 15/25 anonim ***** válasza:
Sajnos sok a ribanc. :(
2010. nov. 11. 01:49
 16/25 anonim ***** válasza:
ritka de vannak akik csakis érzelmileg megközelíthetőek. én is ismerek egy ilyet, 21 éves csaj szép tuti nem leszbi, de gyakorlatilag a világ legjobb adonisz faszija is megpróbálhatná felszedni, ha nem őbenne látná meg a szőke hercegét meg lelki társát blabla, akkor tuti nem feküdne le vele.
2010. nov. 11. 02:08
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

17éves vagyok és még az vagyok...volt egy komoly kapcsolatom, nemrég lett vége pont ezért mert én nem éreztem késznek rá magam.De nem bántam meg.

A jól kinéző relatív...van akinek a modell alkatúak jönnek be van akinek ők nem...én átlagosnak modnanám magam.Megnéznek az utcán de van akinek nem jövök be...

szóval lehet szépnek tartanál de lehet pont ellentétes érzést váltanék ki belőled.

2010. nov. 11. 02:56
 18/25 anonim ***** válasza:
utolsó felpontoztalak, végre egy értelmes csaj...
2010. nov. 11. 04:28
 19/25 anonim ***** válasza:

Hát már nem vagyok szűz, de 19 évesen veszítettem el, nem vagyok csúnya,egyszerűen addig nem találtam meg a megfelelő partnert, érettnek sem éreztem magamat igazán hozzá. Szerintem van sok ilyen értelmes lány és egyátalán nem csúnyák.

21/l

2010. nov. 11. 08:20
 20/25 anonim válasza:
Nekem a barátom volt az első, akivel már 3éve együtt vagyok! És úgy néz ki, hogy marad ez az állapot! :)
2010. nov. 11. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!