Vannak itt olyanok, akik nincsenek hozzá szokva ahhoz, hogy már nem szüzek?
Egy hónapja vesztettem el 24 évesen. Nem gondoltam volna valaha, hogy egyszer is összejön nekem az életben. Mások is így vannak vele?
24/f
Nekem az volt a felfoghatatlan, hogy egy olyan balf*sszal képes voltam lefeküdni... visszacsinálnám az egészet. Utána még fél évig szenvedtem vele... :D
18L
Én is egy hónapja vesztettem el,azóta kérdezte az orvos,hogy szűz-e még,én pedig automatikusan mondtam,hogy igen:D
Aztán kijavítottam magam,hogy jaa...nem:D
Eddig még nem bántam meg,de furcsa,hogy megtörtént.
19/L
Én soha nem éreztem ilyesmit,szerettem azt, akivel először lefeküdtem és nem bántam meg,illetve nem volt furcsa
20/L
nekem az elején furcsa volt pár napig, hogy már nem vagyok szűz
de nem úgy volt furcsa, hogy h jajj elvesztettem, hanem szinte örültem, hogy megtörtént ez velem és nagyon jó érzés volt :)
15,5/L
Első kommentelő,én is pont úgy jártam,elveszitettem valakivel akit nem szerettem,aztán még 7 hónapot mellette szenvedtem az életem,pokolian rossz volt...jah ne beszéljünk arrol hogy én kényszerből veszitettem el mert megfenyegetett a srác...Nha de ez egy másik story...
Kérdező,majd hozzászoksz:DCsak remélem nem bántad/bánod meg,én visszaforditnám az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!