Aktusnál nem áll fel neki mit tegyünk?
Figyelt kérdés
a párom még szűz én már nem, és mindig mikor leakarunk feküdni nem áll fel neki... azt mondja nem fél már csak valahogy sosem jön össze :S
fiúk veletek történt már ilyen?
mit csináltatok? esetleg én mit tehetek??
:)
2010. nov. 10. 13:33
1/14 anonim válasza:
Mondjuk kezd el kényeztetni. Ha akkor sem áll fel, akkor impotens vagy b*zi.
2/14 anonim válasza:
"azt mondja nem fél" háhá ne hidd el neki mert olyan nincs, hogy egy szűz fiúnak nem fog felállni a fütyköse menet előtt ha csak nem valami urológiai problémával küzd(?) Tehát fél. Ha sehogyan se megy akkor urológus vagy pszihomokús:)
3/14 A kérdező kommentje:
ajj egyértelmű h izgatom..o.O
különben hogy jutnánk el a szey gondolatig...
nem impotens fel áll neki csak amikor be kéne tenni akkor nem jön össze...:S
de nekem még nem volt ilyen..:s
2010. nov. 10. 13:38
4/14 anonim válasza:
lehet nem rád izgul fel, csak magától a gondolattól.
magyarán nem jössz be neki szexuálisan.
a másik verzió szerint B U Z I !!!
5/14 anonim válasza:
szerintem is homi, úgy kéne állnia mint a zászlórúd
6/14 anonim válasza:
Velem is volt ilyen mert izgultam!
7/14 anonim válasza:
Orálisan kényeztesd, mondogasd Neki hogy szereted, és nem lesz gond.. bízz bennem.
8/14 anonim válasza:
vagy impotens, vagy b*zi.
egyébként.....vegyen be viagrát
9/14 A kérdező kommentje:
nem homo -.-
2010. nov. 10. 16:08
10/14 anonim válasza:
Nekem az a véleményem hogy nem homokos,hanem már kavicsos,és ha ezután sem áll fel akkor már kősziklás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!