Hány évesen a legjobb elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat hogy minél előbb mert jó tapasztalat szerzésnek, de olyat is hogy nem szabad elsietni. Szerintetek?2010. nov. 9. 16:18
11/22 A kérdező kommentje:
de azt vágod hogy srác vagyok ? :P
2010. nov. 9. 16:39
12/22 anonim válasza:
mi az hogy vágod?????TE VÁGOD,HOGY VMI BOLONDGOMBÁT ETTÉL??? :D
13/22 anonim válasza:
hova akarsz még a kis peckeddel dugni?:D
14/22 A kérdező kommentje:
bocs :D akkor igy mondom: de srác vok :PP
2010. nov. 9. 16:56
15/22 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem hogy szerintetek mikor kéne de mind1 valaki nem tudja értelmezni a kérdést ;)
2010. nov. 9. 17:02
18/22 anonim válasza:
Ez emberfüggő.Ha valaki nagyon befolyásolható,akkor annak hiába beszélnek,hogy nem jó ha elsietik stb.stb.Ha értelmes és érett,akkor megérti és tud várni.
Én várok.Szeretném ha emlékezetes,jó élmény lenne az első alkalom és SZERELEMBŐL akarom megtenni.Én képes vagyok várni ezért,mert megéri,úgyérzem.
Egyébként 15 alatt szerintem is semmiképp ne,de még a 15-öt is korainak tartom.Mondjuk 16 éves kortól,egy normális,komoly kapcsolatban oké,de előtte szerintem nem (még ha komolyabb a kapcsolat akkor se).
15/L
19/22 anonim válasza:
én pl 15 vagyok (lány) és én is nagyon vágyom már rá de barátom, akivel már régóta együtt vagyunk (most 16), ég nem akarja, szal én várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!