Szerintetek 15 évesen a "16 centi" nem gáz?
Figyelt kérdés
Nem nagyon gáz hogy 15 éves vagyok és 15 centi a péniszem mérete? :O2010. nov. 8. 21:38
21/32 A kérdező kommentje:
;) azért jó látni hogy néha értelmes emberek is írogatnak válaszokat ;) köszönöm mindenkinek :P
2010. nov. 8. 22:03
23/32 anonim válasza:
Ez így van,ahogy a többiek mondták, magyar átlag 14-15 cm =)
És nem kell szégyelni akárki mit mond.
24/32 A kérdező kommentje:
thx ;) télleg 15 éves kor után még nő :O ?
2010. nov. 8. 22:26
26/32 anonim válasza:
abszolút nem gáz.......szerintem teljesen jó...amúgy meg kíváncsi lennék, hogy a fikázóknak hány centis....XDXD
27/32 anonim válasza:
az gaz hogy kiirtal ilyen marhasagot!!
mar hogy lenne gaz, ha ilyen lett akkor ilyen az sem gaz ha 90 fokban el van gorbulve arrol te nem tehetsz akkor volna gaz ha fognad es levagnad
28/32 anonim válasza:
bazz mekkora p*csöt akarsz, ember vagy nem ló. A 16 centi bőven elég, én 20 centistől sírva menekülnék, de még a 18 is kénylemetlen tud lenni. Amugy meg a lány akkorára tágul, amekkora a szerszám.
22/L
29/32 anonim válasza:
inkább fiúkkal próbálkozz, legalább nem fáj annyira a méreretiddel :)
30/32 anonim válasza:
nem gáz... Te vagy a gáz kérdező....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!