Szerintetek 15 évesen a "16 centi" nem gáz?
Figyelt kérdés
Nem nagyon gáz hogy 15 éves vagyok és 15 centi a péniszem mérete? :O2010. nov. 8. 21:38
11/32 anonim válasza:
Ezzel sajnos nem tudsz élvezetet okozni a csajoknak, nagyon sajnállak, hogy ekkorával áldott meg a sors :S
12/32 anonim válasza:
xd lükék.. így csak megilyesztitek, bár sztem ez a cél -.-" Nem a méret a lényeg a normál csajoknál.. különben meg ha lesz barátnőd, annak nem az lesz a lényeg hogy óriási legyen..
20/L
13/32 anonim válasza:
Nem férfi az akinek nincs minimum 20 centi!
14/32 A kérdező kommentje:
21:50 --> Neked mennyi pl az optimális ? :O ami még nem fáj de nem is kicsi ...
2010. nov. 8. 21:52
15/32 A kérdező kommentje:
feri te hány éves vagy ? :O
2010. nov. 8. 21:53
16/32 anonim válasza:
nem azért de volt már 65285862568328825 pénisz mérettel kapcsolatos kérdés és még a 14centis se gáz, persze azért dicsekedni se kell vele, de nem gáz:D
Szal a tiéd pont jó nyugi.
17/32 A kérdező kommentje:
nahh köszönöm szépen ... és tényleg nem dicsekedni akartam csak kérdeztem ;)
2010. nov. 8. 21:56
18/32 anonim válasza:
na látod, mondtam hogy neaggódj ezmiatt :P
20/L
19/32 anonim válasza:
Le lehet fikázni most nyugodtan.
De mi ez a szöveg hogy a méret nem számít.ha elém állna valaki egy 10 centissel nem tudom mit is kezdenék vele.
De ha rákeresel ezekre a kérdésekre rengeteg nőnek elég az is ahogy itt olvasgatom a válaszokat.De a magyar átlag amúgy is 15 cm körül forog.Úgyhogy nem gáz pláne nem 15 évesen.
20/32 anonim válasza:
A pénisz később nem nő, ez tuti! Szóval 14 évesen is annyi, mint 45 évesen, akkor minek írtok kort?? Ez tuti infó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!