Mit csinálnátok ha a szüleitek nem engednék hogy barátotokkal/barátnőtökkel aludjatok? (1,5 év után)
lol engem meg a bnőmet 2 hónap után már engedtek együtt aludni
16/F 16/L
Igen, ez sajnos nagyban függ a szülők felfogásától. Pl a nagyon vallásos embereknél bűn, hogy ha házasság előtt együtt alszanak a fiatalok ... alszanak...nem mást csinálnak...
Mi ezt úgy oldottuk meg barátommal, hogy szilveszterkor ott voltam, így nem küldhettek haza, hogy jó most akkor hajnali 3kor menj utadra... szóval ott szilvesztereztem (10hónapja voltunk együtt) és azután azzal a szöveggel védekeztem ősök előtt,hogy ott aludtam szilveszterkor, hogy ha történt valami, akkor az ott úgy is megtörténhetett volna... így azóta engedik hogy ott aludjak:D
Bár az más kérdés,hogy nem kedvelnek a párom szülei így nyáron is hetente 1x aludhattam ott...(hozzá teszem egyetlen egyszer fordult elő,hogy 2x voltam ott egy héten... és egyből megjegyezték...)
Szex volt már? Mert ha nem, akkor biztos féltenek attól a "nagy és csúnya" dologtól... Mondd meg, hogy elég érettek vagytok. (persze csak ha így van) Ha megakarjátok tenni úgyis megteszitek. Én pl nem akkor feküdtem le a pasimmal először amikor ott aludtam...
Azonban ha volt már és tudnak is róla és ennek ellenére is na akkor fogalmam sincs. De szerintem nekik se igazán maximum megakarnak tartani mint az ő pici lányuk/fiúk.
Sziasztok,
15 vagyok, barátnőm 14. A szüleim és az ő szülei alig ismerik egymást, de megengedték hogy én ott aludjak néha. Azt viszont nem, hogy Ő aludjon nálam.
És ezzel kapcsolatban, légy egy kicsit önállóbb. Ne tiszteletlenül legyél szófogadatlan. Egyszerűen mondd meg, hogy nem értesz egyet a döntésükkel, és fogod magad, kibéreltek egy hotelszobát és azt csináltok amit akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!