Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinálnátok ha a szüleitek...

Mit csinálnátok ha a szüleitek nem engednék hogy barátotokkal/barátnőtökkel aludjatok? (1,5 év után)

Figyelt kérdés
17 és 19 évesen
2010. nov. 7. 17:27
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
olyan idősen azért már nem megengedni....
2010. nov. 7. 23:00
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
17 évest én sem engednék, az még gyerek, tanuljon, ne b.sszon.
2010. nov. 8. 00:57
 13/26 anonim ***** válasza:
Minket sem engednek együtt aludni, én 18, ő 23 éves...5 hzónapja járunk együtt, apa nem engedi, anya engedné, ebből kifolyólag nem alszunk együtt, pedig nagyon szeretnénk:/
2010. nov. 8. 12:38
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

"látom utolso te is a XVlll. századbol érkeztél!

gratuliren

iylen bunko szöveget csak az örege szoktak mondani"

Miért, te hány éves vagy? 14-15? Amúgy 24 éves vagyok és reálisan látom a dolgokat!

2010. nov. 8. 13:39
 15/26 anonim ***** válasza:
én 17 vok,bartáom 21.csak akkor alszunk együtt ha a szülők nincsenek itthon és mindig csak az anyukák tudnak róla.apák kicsit másképp látják
2010. nov. 8. 15:38
 16/26 anonim válasza:
a szüleid nem hülyék, hanem vigyáznak rád, és féltenek az egyéb bal lépésektől, szerintem pontosan ilyen egy JÓ szülő bár a 17-19 évesen akkor is kicsit érdekes h nem engedik
2010. nov. 8. 19:15
 17/26 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem még elég fiatal vagy......

A szüleid biztos nem azért nem engedik, hogy együtt aludjatok,mert idegsíteni akarnak,hanem,mert jót szeretnének neked........

Mindennek meg van a maga ideje és helye.....!!!!!!!!

Ez oyan, mintha a viccet eleve a poénnal kezdenéd....valamit hagyni kell a végére is, hogy még izgalmasabb legyen

Én 21 vagyok.....és képzeld még én sem aludtam együtt a barátommal......Persze ez nevelés kérdése.......néha jobb hagyományosan viselkedni!!!!!!!

2010. nov. 10. 15:39
 18/26 anonim válasza:
Ilyen felfogásokat sem olvastam még...majdnem mindenki azt írta, hogy azért nem engedik, mert fiatal vagy és vigyáznak rád a szüleid...mert mindennek megvan a maga helye és ideje. De aminek meg kell történnie az fényes nappal is megtörténhet nálatok vagy a párodnál...én 18 éves vagyok és már 2 éve rendszeresen együtt alszunk a barátommal! Beszélj anyukáddal, mint egy felnőtt, kérd, hogy engedje meg, először aludjatok nálad, hogy "szemmel tudjon tartani", ha még szűz vagy, beszéld meg vele, hogy el szeretnéd veszíteni mert szereted a párod és szeretnél egy éjszakát vele tölteni, hogy tökéletes nyugalomban legyetek. Viszont ha már nem vagy az, akkor végképp nem értem...az egyetlen magyarázat az lehet, hogy a szüleid nem csípik a párod...
2010. nov. 10. 16:02
 19/26 anonim válasza:

esetleg próbáljatok meg a szülőkkel beszélni, és tisztelettudóan érveljetek

fel lehet használni érvként azt, hogy jóideje együtt vagytok, megbíztok egymásban, igazán szeretitek egymást, szóval ez nem egy elsietett döntés, azt, hogy tisztába vagytok a kockázatokkal, és megbízhatnak bennetek, felelősségteljesen álltok neki, védekeztek, esetleg hatni lehet rájuk, hogy az ő beleegyezésük sokat jelentene számotokra, mert nem akartok a hátuk mögött cselekedni. azt is felhozhatjátok hogy azért már majdnem felnőttek vagytok, és érettek erre agyilag és testileg is

talán ezzel lehet hatni rájuk. nem mondom hogy igen, mert múlik a személyiségén is a szülőnek, meg a hozzáállásán

2010. nov. 10. 16:20
 20/26 anonim válasza:

"Ez oyan, mintha a viccet eleve a poénnal kezdenéd"

1,5 év után nem hiszem hogy ez kezdés lenne :/

2010. nov. 10. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!