Mit csinálnátok ha a szüleitek nem engednék hogy barátotokkal/barátnőtökkel aludjatok? (1,5 év után)
"látom utolso te is a XVlll. századbol érkeztél!
gratuliren
iylen bunko szöveget csak az örege szoktak mondani"
Miért, te hány éves vagy? 14-15? Amúgy 24 éves vagyok és reálisan látom a dolgokat!
Szerintem még elég fiatal vagy......
A szüleid biztos nem azért nem engedik, hogy együtt aludjatok,mert idegsíteni akarnak,hanem,mert jót szeretnének neked........
Mindennek meg van a maga ideje és helye.....!!!!!!!!
Ez oyan, mintha a viccet eleve a poénnal kezdenéd....valamit hagyni kell a végére is, hogy még izgalmasabb legyen
Én 21 vagyok.....és képzeld még én sem aludtam együtt a barátommal......Persze ez nevelés kérdése.......néha jobb hagyományosan viselkedni!!!!!!!
esetleg próbáljatok meg a szülőkkel beszélni, és tisztelettudóan érveljetek
fel lehet használni érvként azt, hogy jóideje együtt vagytok, megbíztok egymásban, igazán szeretitek egymást, szóval ez nem egy elsietett döntés, azt, hogy tisztába vagytok a kockázatokkal, és megbízhatnak bennetek, felelősségteljesen álltok neki, védekeztek, esetleg hatni lehet rájuk, hogy az ő beleegyezésük sokat jelentene számotokra, mert nem akartok a hátuk mögött cselekedni. azt is felhozhatjátok hogy azért már majdnem felnőttek vagytok, és érettek erre agyilag és testileg is
talán ezzel lehet hatni rájuk. nem mondom hogy igen, mert múlik a személyiségén is a szülőnek, meg a hozzáállásán
"Ez oyan, mintha a viccet eleve a poénnal kezdenéd"
1,5 év után nem hiszem hogy ez kezdés lenne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!