Merjek közeledni a barátom felé? Két nemiszervvel rendelkezem. Többi lent.
Még sosem voltam fiúval. A barátommal lassan 7 hónapja együtt vagyunk, és eddig nem is volt semmilyen szexuális aktus köztünk. Valószínűleg azt hiszi, hogy tesztelem és váratom őz. Az igazság azonban az, hogy én már nagyon kívánom a szexet, de nem merek közeledni a "bajom" miatt. Igazából én már elfogadtam magamat ilyennek. Nehéz volt.
A szüleim nem dobtak el maguktól mikor megszülettem. Ezért örökre hálás leszek nekik. De nem merek közeledni a barátom felé, mert félek attól, hogy mit fog reagálni ha megtudja, hogy két nemiszervem van. Tudnátok valami tanácsot adni?
19/L
Magyarul hermafrodita?
Ha a kérdés nem kamu, akkor én azt gondolom, hogy sürgősen meg kellene ezt beszélned vele, mert különben igencsak meg fog ilyedni, ha csak szimplán szembesülne vele.
Közhely, de igaz, hogy ha szeret, akkor így is szeretni fog, viszont nem biztos, hogy egyből el fogja tudni fogadni vagyis inkább megemészteni.
Szóval az én tanácsom, hogy minél előbb beszélj vele!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!