Szex 13 évesen,17 éves fiúval 2,5 hónap együttjárás után?
En szerintem varj meg vele legalabb 5 evet:)
Szerintem minnel kesobb annal jobb.
A szervezeted meg ki sincs fejlodve. Ha most kezded el akkor megereszkednek a melleid elhizol stb stb...
En a baratnommel 10 honapja jarunk es meg szuzek vagyunk.
Es tudod mi benne a plane MIND A KETTEN 18 EVESEK VAGYUNK.
Hova sietsz?
Jol mondjak a tobbiek inkabb BABA'ZZ
hajj azde aranyos..ez olyan romantikus kisbaba még :) ittenem
f xy
emberek........:D én 14évesen csókolóztam először...akkor még eszembe se jutott a szex. te jóó isten. hát én inkább nem szülök gyereket vagy úgy megnevelem,hogy utálni fog vagy nem tudom..:D én 18évesen vesztettem el, és nem bántam meg,mert szerelemből tettük, és azóta is együtt vagyunk már két éve. 2OL
szóval ráérsz még,de írj majd hogy mi történt már kíváncsi vagyok.
:O:O
Hol van az eszed kislány?? Várj még legalább 3 évet...
Én már nem tudok újat mondani. Minden értelmes, hasznos érv elhangzott. Esetleg annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezeknek a maradi, gonosz, rosszindulatú csúnyabácsiknak és néniknek teljesen igazuk van. Tudom hogy ebben a korban az ember úgyse hallgat senkire, mert mindig mindent jobban tud, legalábbis azt hiszi.
Azt mondom hogy erősen fontold meg az elhangzott elrettentő példákat, mert igazából nem lehet másként járni. Ha ilyen korán kezded, abból csak RÁbaszás lesz.
Gyerek vagy még, örülj neki! Nagyon nem kéne hogy ilyeneken járjon az eszed. Nagyon hamar fel akarsz nőni, de minek???!!! Később rádöbbennél hogy nem volt gyerekkorod, meg jönnének az időben megalapozott pontos statisztikai adatok: miszerint minden férfi szemét disznó meg mittudomén.
Mondjuk a kérdést olvasva lehet hogy nem előtte kérdeztél meg minket, hanem utána, de azért remélem nem így van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!