Szex 13 évesen,17 éves fiúval 2,5 hónap együttjárás után?
azért nekem 13 évesen meg se fordult a fejemben a szex... 15 éevsen lett először barátom, de akkor se gondolkodtam azon, hogy lefeküdjünk-e. tök természetes volt, hogy NEM, mert tudtam, hogy ehhez fiatal vagyok.
durva, hogy itt már minden második kislány elvesztette, vagy tervezi, hogy elveszti...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1264..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1264..
tessék olvasd el a hozzászólásokat kislány, nem tépem újra a számat, éretlen vagy és kicsi hozzá, az egyik egy 12éves csitri a másik egy 14 éves kislánykáról szól, ugyanúgy rád is igaz hogy a szexel foglalkozni meg a pasizással korai, a szüleid hol vannak? azt se tudod még mi a szex, sztem fel se világosítottak, és belőletek lesznek a "terhes lettem? a barátommal lefeküdtünk, de nem védekeztünk mert azt mondta először nem kell", kérdések....fogják már fel a kislányok hogy nem kell elsietni mert megbánják... 19 évesen vesztettem el, érett voltam hozzá, felvilágosult és a szerelmemmel, nem bántam meg sőt! 13 évesen azt sem tudod mi a szerelem! hihetetlen ez a mai világ......
frankó azért hogy 13 évesen ilyet kérdez.. ráadásul 2,5 hónapos kapcsolat után.. lehet én vagyok a maradi vagy gázos, de 18 vagyok és még szűz. vagy az is lehet hogy én látom rosszul a dolgokat hogy én még nem találtam olyan pasit akivel ugy érzem hogy jó lenne.
de te tudod.. ha te arra hajtasz hogy minél előbb elveszítsd akkor hajrá~
18/L
13:24
Ha maradi vagy,akkor én is.:) Legalább is megkaptam már párszor,amikor felcsattanok a mai fiatalok viselkedésén. Én betöltöttem a 19-et,mikor átestem az elsőn. Addig is voltak pasijaim, de valahogy egyik sem volt az igazi,meg én sokáig gyereknek éreztem magam ilyen téren. Annyit meg nem ért meg a dolog, hogy elmondhassam magamról,hogy nem vagyok szűz. Le kell szarni..én sem maradtam le semmiről attól,hogy nem 15 évesen kezdtem.
Én 15 voltam, amikor elvesztettem. Fél éve jártunk már a sráccal, amikor lefeküdtünk. És tudod mit?! Kicsit megbántam. Várhattam volna még. Akkor azt hittem, hogy nagyon szerelmes vagyok és ő a nagy ő. Aztán persze, nem úgy lett. És így visszagondolva még én is várhattam volna. Mondjuk arra, akivel most vagyok. :) Szóval szerintem is ráérsz még.
19/L
Ez a mai világ... Pff...
Mikor ilyen idős voltam, MÉG babáztam, manapság meg MÁR babáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!