Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek Miley Cyrus szűz?

Szerintetek Miley Cyrus szűz?

Figyelt kérdés
Az ok h mennyi idős , de akkor is xDD
2010. nov. 4. 22:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Francokat.15 évesen vesztette el.
2010. nov. 5. 14:58
 12/14 A kérdező kommentje:
He-he :D
2010. nov. 5. 18:23
 13/14 anonim válasza:
Miért gondolja mindenki, hogy nem szűz? Azért mert jól néz ki, van egy pár szexi fotó róla nem azt jelenti, hogy nem szűz! Amúgy 18 éves.. Volt már nála sokkal idősebb pasija, mint pl. az a alsónemű modell ... vagymi. Kitudja, hogy miket csináltak, vagy miket csinálnak a mostani pasijával.. De apuci mindig ott lesz a háta mögött és védeni fogja a lánya pici fenekét. :)) Minden sztár már azt mondja, hogy "neeem én nem fogom elveszteni 18 éves koromig, esetleg addig amíg nem megyek férjhez"... De miért érdekel ez másokat? Szerintem ha nem lenne sztár és csak az utca tulsó felén lakna akkor nem érdekelne ennyire! :DD Bár lehet, mivel akkor is ilyen baszottul jól nézne ki !!! És lány vagyok. De ezt mondom !
2010. dec. 31. 05:39
 14/14 anonim válasza:
Elvileg szüzességi fogadalma van...
2011. márc. 17. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!