Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk ti "elvárjátok" a lánytól...

Fiúk ti "elvárjátok" a lánytól az első szexnél, hogy leszopjon?

Figyelt kérdés

A lánynak az első,a fiú tapasztaltabb.

Vagy ha nem kell leszopnia akkor hogy izgassa a lány?

2010. nov. 2. 22:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
Valakinek nagyobb bizalom kell a dologhoz, pl nekem sokkal intimebb az orális. Azt mondom helyzetfüggő, mert a párommal megtörtént az 1. együttlétnél, ő kezdeményezett, gondolom ezért mertem viszonozni. Ha már elvárás akkor inkább hagyom az egész együttlétet a fenébe.
2010. nov. 3. 11:21
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
Az is számít hogy mennyi idősek vagytok?
2010. nov. 3. 11:26
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

Hát, semmi sem kötelező, de itt is fontos az "első benyomás" (de hülyén vette ki magát ebben a szövegkörnyezetben:D).

A mostani barátnőmmel az elsőnél derült ki, hogy nem szret szopni - a mai napig hiányom van e téren, akármennyit csináljuk...

2010. nov. 3. 16:58
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Persze, hogy izgatni kell. Jó persze alapból is áll a bnőmre, de egy kicsit mindig elcuppog rajta(:
2010. nov. 3. 17:25
 15/28 anonim válasza:

nem kötelező, de biztos jólesne neki...

16/F

2010. nov. 3. 18:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Az nekem kicsit fura hogy minden egyszerre történik először... A szopás az nálam sokkal előbb volt mint a szex. Szép lassan "folytunk" bele a dolgokba... :-)
2010. nov. 3. 20:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de nem is utasítom vissza természetesen.
2010. nov. 3. 22:36
 18/28 anonim válasza:
53%
én már nem voltam szűz régóta mikor lefeküdtem a mostani barátommal először,de az orálra csak sokkal később került sor. én valahogy gátlásos vagyok ezen a téren,de ő teljesen megértette. annál jobban örült neki,mikor először csináltam orálisan :D :P
2010. nov. 4. 00:34
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
ha én lefekszek valakivel, akkor engem a csaj teste érdekel és h a csúcsra vigyem! nem az h én élvezzem! én abban látom az élvezetet, h ő élvezi amit csinálok 16/F :D
2010. nov. 4. 14:10
 20/28 anonim válasza:
85%

"ha én lefekszek valakivel, akkor engem a csaj teste érdekel és h a csúcsra vigyem! nem az h én élvezzem! én abban látom az élvezetet, h ő élvezi amit csinálok 16/F :D

"

már nem azért de én is ebben lelem az örömöm :D

17/F

2010. nov. 6. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!