Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon miért nem megy a szex?...

Vajon miért nem megy a szex? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mindketten 18 évesek vagyunk, én is szűz, és ő is szűz. Már 4 éve vagyunk együtt, régóta pettingelünk. De valahányszor megpróbálna behatolni, az olyan, mintha egy 2 méteres fát akarnának belémtuszkolni, és mindig húzódok feljebb, majd inkább ő szokta mondani, hogy hagyjuk abba, mert látja, hogy ez nem jó nekem. De én már sajnálom, mert mindig rengeteg időt szán rá: gyertyák, zene, előtte DVD-zés... Kérlek segitsetek, miért van ez igy? Csak normális válaszokat, légyszives. Előre is köszönöm.
2010. nov. 2. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Olvasd végig ezt az oldalt: [link] Lehet, hogy magadra ismersz. Nekem ugyanolyan "tüneteim" voltak, mint neked, és vaginizmusom volt, 2 nőgyógyász is megerősítette. Intimtornával és óvatos, mindennapos tágítással 3 hétbe került leküzdeni ezt a hüvelygörcsöt, és végre egyesülni.
2010. nov. 2. 16:31
 2/5 anonim válasza:
Hat szerintem ne halogassatok tovabb. Ezen tul kell esni, ha valakinek nagyon szuk a nyilas a szuzhartyajan vagy nagyon vastag a szuzhartya, akkor sajnos fajdalmasabb lehet az elso behatolas. Ha nagyon nem megy, akkor a helyedben elmennek nodokihoz es megkernem, hogy egy kis vagassal tuntesse el a szuzhartyat, aztan a behatolassal nem lesz gond ha eleg sikositot hasznaltok.
2010. nov. 2. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Először is el kéne lazulnod teljesen, ha nem vagy elég nedves használjatok síkosítót, akkor annyira talán nem fog fájni.

23/L

2010. nov. 3. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm aki mesélte, hogy az első neki is ilyen volt, sehogy sem akart neki menni. Elment nőgyógyászhoz és aztán át kellett esnie egy kissebb műtéten. Mi pár évvel ezután jöttünk össze és akkor már minden a legnagyobb rendben ment ^^ Menj el nőgyógyászhoz!
2010. nov. 5. 16:07
 5/5 anonim válasza:
éé
2010. nov. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!