Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon elso lefekvesnel legyen...

Vajon elso lefekvesnel legyen oral szex vagy sem?

Figyelt kérdés
vagy ha nem akkor mit csinaljak a felesleges spermaval??? es meg valami a fiuknal mi a szuzeseg kulso jele?
2010. febr. 24. 14:00
 1/10 anonim válasza:

A férfi szüzesség külső jele, hogy ilyeneket kérdezel :)

Amúgy meg első lefekvésnél orál szex??? Jó hogy nem akartok már egyből gyereket :)

2010. febr. 24. 14:06
 2/10 A kérdező kommentje:
egy kerdes volt hujegyerek. kimeljetek az ilyen valaszoktol
2010. febr. 24. 14:10
 3/10 anonim válasza:
100%
szüzesség egyik jele, h nem tudod leírni helyesen a hülye szót
2010. febr. 24. 14:13
 4/10 anonim válasza:
Eslőnek fekszel vajon? lol
2010. febr. 24. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
én a barátnőmet 2 év után sem tudom rávenni az orálra, a spanyol szexre viszont igen. A fiúknál az az első jele, hogy már a behelyezés is nehézkesen megy, technikáról meg beszélni sem lehet...
2010. febr. 24. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

nekünk elöször volt orál aztám másik alkalommal meg sex is.

16/L

2010. febr. 24. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
fiúknál tudtommal nemigazán van jele annak hogy szűz, úgyértem hogy nem lehet rá következtetni, max talán annyiban hogy hamar elmennek, hiszen ez az első, vagy pedig épp az hogy begörcsölnek....
2010. febr. 24. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:

tőlem a barátom az elsőnél megkérdezte,hogy lehet-e orál, én nem mondtam nemet. De mondjuk nem ő volt nekem az első, és neki se én. (19/L)

amúgymeg próbálj nem görcsölni,és ügyesen csinálni az egészet, ha nem stresszelsz, rá se fog jönni hogy szűz vagy

2010. febr. 24. 20:53
 9/10 anonim ***** válasza:
nálunk elöbb volt orál mint szex
2010. febr. 25. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne elsőként orál szex, sztem a sokkal jobb először mint a rendes aktus után. A legfontosbb az, h először fel kell fedezni a partner testét kölcsönösen, mi izgatja fel, mit szeret.

És fiúnak jel a szüzességére az, hogy hamar elmegy, ügyetlen és esetleg félénk, de miért esetleg azt mondtad a partnerednek, hogy már nem bagy szűz?

Amúgy meg ezeket az árulkodó jeleket, úgy lehet kikerülni, hogy gyakorolsz. Az meg rajtad áll hogy hogy:P

18/L

2010. febr. 27. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!