Vajon elso lefekvesnel legyen oral szex vagy sem?
A férfi szüzesség külső jele, hogy ilyeneket kérdezel :)
Amúgy meg első lefekvésnél orál szex??? Jó hogy nem akartok már egyből gyereket :)
nekünk elöször volt orál aztám másik alkalommal meg sex is.
16/L
tőlem a barátom az elsőnél megkérdezte,hogy lehet-e orál, én nem mondtam nemet. De mondjuk nem ő volt nekem az első, és neki se én. (19/L)
amúgymeg próbálj nem görcsölni,és ügyesen csinálni az egészet, ha nem stresszelsz, rá se fog jönni hogy szűz vagy
Miért ne lehetne elsőként orál szex, sztem a sokkal jobb először mint a rendes aktus után. A legfontosbb az, h először fel kell fedezni a partner testét kölcsönösen, mi izgatja fel, mit szeret.
És fiúnak jel a szüzességére az, hogy hamar elmegy, ügyetlen és esetleg félénk, de miért esetleg azt mondtad a partnerednek, hogy már nem bagy szűz?
Amúgy meg ezeket az árulkodó jeleket, úgy lehet kikerülni, hogy gyakorolsz. Az meg rajtad áll hogy hogy:P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!