Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk most őszintén ha még...

Fiúk most őszintén ha még szüzek vagytok (ami hozzáteszem nem gond) szoktatok kamuzni?

Figyelt kérdés
barátnőimmel pont ezen gondolkoztunk mert szerintünk ha egy picit is terelik a fiúk valamivel a témát (pl ha szúz jegyben született és rámogya hogy az...stb) hogy lehet ezt észrevenni??
2009. jan. 3. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Igen az így van... ahhh na mindegy... ők tudják. Érdekes én most vagyok 23 , de amikor mi voltunk 14-15 évesek eszünkbe nem jutott a szex, nah persze mi is voltunk szerelmesek meg ilyenek :) ! Ezekre jó is visszagondolni , azok az igazi kis tini szerelmek voltak :) ! De nem arra kell visszagondolnom, hogy basszus akkor mennyire paráztam, hogy most megjön e vagy sem, terhes leszek e vagy sem, hanem arra kell visszagondolnom, hogy milyen jó volt az első csók, hogy milyen jókat beszélgettünk, de nem a pasinkkal haenm egyáltalán az osztállyal, meg milyen jók voltak az osztálykirándulások. De nem attól kellett félnünk, hogy melyik osztálytársunk hagyja ott a sulit 15-16 évesen és megy el szülni, pedig nem soka a korkülönbség. Nekem is hugom most 14 éves, de szerencsére nem kell félnünk, hogy terhesen jön haza. Persze sok múlik a családon is. De sokszor nagyon érdekes dolgok történnek. De nálunk nem menő meg vagány volt az aki már 15 évesen nem volt szűz, hanem k*rva volt. Na mindegy!!! Nem azt mondom én is 17 éves voltam amikor lefeküdtem először a párommal ,de mi azóta is együtt vagyunk, majdnem házasok vagyunk együtt élünk 3 éve, gyereket tervezünk, házat veszünk ,szóval... És az évfolyamból sokan így vannak mint mi :) ! Szerencséére!
2009. jan. 3. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Na tegyük az i-re a pontot:

Fiú vagyok, 19, és leírom erről a véleményem.

Ha egy fiút erről kérdezik, akkor két út van:

- az, ha lány kérdezi, vagy ha haver(ok), természetesen itt fiúkról beszélek.

Ha lány kérdezi akkor 2 esélyes: ha a csaj szűz, célszerű letagadni, hogy mi is szűzek vagyunk, mert lehet hogy olyanra vágyik aki volt már nővel, és ügyes az ágyban ;)

De ez visszaüthet, mert az aktusnál nagyot lehet ezzel esni, kivétel ha valaki tehetség :)

Ha a csaj nem szűz: akkor BIZTOS hogy muszáj kamuzni, mert a mai világban kinek kell egy szűz pasi egy bevállalós csajnak? :S Nállatok, csajoknál egy szűz pasi egyenlő egy tapasztalatlan,gyakorlatlan,szingli, nyomi fiúval, akit megszopatni jobb mint barátnak tekinteni... de grat nektek, ehhez értettek.

A másik eset, ha nem szüz fiúk előtt szűz vagy: totális égés, cink, ciki, low, és így tovább. Nem részletezem. Egy fiú se büszke a szüzességére. Pláne felnőtten.

Ha a haver szüz: akkor elmondható neki, mert azonos a probléma, sőt, kitudja, még tapasztalatokkal, tippekkel egymásnak információkkal segithetnek is, ezt még jobb ötletnek is tartom. Azaz egyszerübb, nyiltabb így beszélni meg kettesben az ilyeneket, mert ő is ott tart ahol magad. :)

Pontozzatok ;)

2009. jan. 4. 00:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, de persze kivételek mindig vannak, nem ciki, égő ,vagy nyomi az a pasi aki szűz. Mi mind a ketten azok voltunk ,amikor összejöttünk 6 évvel ezelőtt. És mindent együtt tanultunk meg :) ! És mondhatom, hogy még mindig tudjuk fokozni a dolgokat. és még mindig csak egyre jobb és jobb együtt. Szóval nem kell minden nőt, egy kalap alá venni, ahogy pasit se. CSak ennyi hozzászólni valóm lenne az előttem írónak, azt meg értem én, hogy miért a kamu, csak sokszor felesleges. Tényleg nagyot lehet vele égni.

2009. jan. 4. 11:25
 14/16 anonim válasza:

Én nem szűz jegy alatt születtem, ezért nem mondom h az vok.

Hanem hal jegybe, és arra mondom h az vok..

2009. jan. 4. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Én mot tettem fel egy kérdést és szerintem a koromból kifolyólag (25) érthető ha kerülöm a témát.Így nem kell hazudni.Esetleg amíg erről van szó félrehúzódok 10 percre.
2009. jan. 5. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Szeintem 00:59-nek igaza van. Legalábbi közel jár hozzá.

Szerintem is hátrány a lányok szemében a szüzesség.

A rosszab,hogy fiúk,lányok szemében egyaránt kisebb az aki szűz és van mit gúnyolni.

Én már jócskán abban a korban járok amikor elég kínos szűznek lenni és gőzöm sincs mit csinálnék a rákérdeznének. rosszul hazudok.

De valamit muszály lenne,mert senki sem akar céltábla lenni és nem akarja,hogy nevessenek rajta.

És ti,lányok azért szeretitek kigúnyolni,kibeszélni az ilyen nyápic,vesztes pasinak sem jó fiúkat.

2009. febr. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!