Fiúk most őszintén ha még szüzek vagytok (ami
hozzáteszem nem gond) szoktatok kamuzni?
1/16 hnle válasza:
Hát én nem!De biztos van aki igen :P
F/17
2009. jan. 3. 21:02
2/16 anonim válasza:
2009. jan. 3. 21:02
Nekem volt egy barátom,mindig azt hangoztatta,hogy neki mekkora farka van,és h háyn bnője volt.Na aztán persze kiderült h kamu az egész:-) de ő beteges hazudozó volt,csak későn jöttem rá. Szoval van ilyen is olyan is.
2009. jan. 3. 21:10
Nekem elég későn jött össze a dolog (konkrétan 22 éves voltam). Ekkor már kicsit gáznak éreztem, úgyhogy enyhén hazudtam néha (nem 100 csajt, csak 1et, ami nem is volt teljesen hazugság, csak a szex része nem volt igaz... :P).
2009. jan. 3. 21:13
Szia!
Én is sokszor tapasztaltam ,hogy a fiúk kamuznak, pedig nem kellemetlen, ha nem döntöttetek meg már vagy 20 csajt. Aki ezt mondja 17 évesen az is valószínű, hogy kamu. DEEE!!! Nem csak fiúk kamuznak, hanem a lányok is ugyanúgy. Ez azért van ,mert már 14-15 évesen az megy, hogy kinek ki a pasija, csaja, és kellemetlennek érzik , nem menő, ha még szüzek, pedig, majd ha tényleg találkozik azzal ,akivel tényleg érdemes lefeküdni ,majd megbánja, hogy de kár, hogy nem ő volt az első. NA mindegy, amúgy bocsi nem fiú vagyok, csak nem tudtam szó nélkül hagyni.
2009. jan. 3. 21:22
6/16 A kérdező kommentje:
háát az nembaj!!csak kérdeztem már pl olyan 18 éves fútúl (nem tömegben hanem személyesen) és akkor arra terelte a témát h ő az (mármint a horoszkópja szerint) de nemtudom eldönteni mindkettőt ki tudom nézni de sok fiúval van ez így!!nemtudom mit szoktak csinálni a haverjaikkal úgyértem esetleg egyéjszakás kalandban vesztik el mert ha járnak egy csajjal csak nem 2 hétmúlva már hadja magát (bár ez csajtól függ) mert ha 17-18 éves korukban nincs vagy rövid kapcsolata van/voltak akkor gondoom még szűz bár mogyuk nem feltétlenű!!
HÁt nem tudom nem egyszerű a fiúkon kiigazodni az biztos, de ugyanakkor a lányokon se...
Mondjuk ez is olyan ,hogy ki mikor adja magát. Nem lehet tudni, mert lehet ,hogy egy hónap után vagy két hét után lefekszenek és annyi is volt, de lehet, hogy együtt maradnak, ezeket nem lehet előre tudni, ezért mondják, hogy utólag okosabb azamber :) !!!
2009. jan. 3. 21:42
8/16 A kérdező kommentje:
háát ha egy 14 éves csaj azzal akar fölvágni h ő már nem szüz akkor inkább az a cink főleg ha igaz is és azért feködt le valkivel hogy elmondhassa!!
Sok-sok hülye dolog van,amit nem tudok megérteni... ki, mit, miért csinál, Azt tudom miért csinálja ,csak megérteni nem tudom, hogy miért jó ez nekik... De ők tudják :S !!!
2009. jan. 3. 22:19
10/16 A kérdező kommentje:
jaja de háát ő bajuk!!a lányok azé kamuznak mert asziszik vagányak a fiúk meg azért mert h azt hiszik cink ha azok!!
Kapcsolódó kérdések: