En egy 15éves lány vagyok, s 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nemrég lefeküdtünk! Szerintetek nem volt túl korai?
kérdező: az az egy év nem jelent semmit(írtad annak aki megpofozná a 14 éves húgát) 17 éves kor alatt igenis korai a szex, nem vagy még kifejlődve teljesen, éretlen vagy testileg és lelkileg is, ráadásul ha megkérdezed korai volt e magad is úgy véled , hogy az volt, mikor értitek meg már ti kislányok, hogy semmivel sem jobb korán elkezdeni, kiéltek lesztek esetleg, rib@ancok, nektek a tanulással kéne foglalkozni nem azzal amihez a felnőttek csak igazán érettek. Ráadásul ilyenkor igazából még nem is vagy szerelmes, tudod az ilyen korú gyerekek 85-90%a megbánja hogy megtette, van hogy valakinek elmegy a kedve a szextől, ráadásul semelyik védekezés sem biztonságos, mit csinálsz rohangálsz majd 72órásért és tönkre teszed a szervezeted, vagy abortuszra rohangálsz ami sokkal rosszabb??? miért nem lehet várni 2-3 évet nem halna bele egy kisgyerek sem, sőőt
21/n
Szia!
Én is 15 évesen vesztettem el. A barátom 16 volt akkor.
Több, mint 9 hónapja voltunk akkor már együtt, és még azóta is együtt vagyunk azaz több mint 2 éve:)
Ha úgy érzed tényleg ő volt a megfelelő ember akkor ne kérdezz ilyeneket.:)
Ha tényleg felmerül benned a kérdés, hogy talán túl korai volt ott van egy kis hiba.
Ha tényleg úgy érzed, hogy készen álltatok rá nem merülhet fel a kérdés, hogy talán korai volt.
Remélem nem veszed ezt beszólásnak, csak őszinte voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!