Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » En egy 15éves lány vagyok, s...

En egy 15éves lány vagyok, s 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nemrég lefeküdtünk! Szerintetek nem volt túl korai?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 16:58
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
87%
Szerintem ezt neked kell eldöntened. Az nem mérvadó, hogy egy rakat idegen a neten mit ír erre. Szerintem ez eléggé magánügy ahhoz, hogy csak avval beszéld meg, aki erre méltó. És amúgy mi fog változni avval, hogy itt kb mindenki azt írja, hogy korai volt? Semmi. Remélem, tényleg nem bánod meg és még sokáig együtt lesztek és nagyon szeretitek egymást:) (Írni meg tényleg tanulj meg, köszi)
2010. okt. 26. 17:32
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

kérdező: az az egy év nem jelent semmit(írtad annak aki megpofozná a 14 éves húgát) 17 éves kor alatt igenis korai a szex, nem vagy még kifejlődve teljesen, éretlen vagy testileg és lelkileg is, ráadásul ha megkérdezed korai volt e magad is úgy véled , hogy az volt, mikor értitek meg már ti kislányok, hogy semmivel sem jobb korán elkezdeni, kiéltek lesztek esetleg, rib@ancok, nektek a tanulással kéne foglalkozni nem azzal amihez a felnőttek csak igazán érettek. Ráadásul ilyenkor igazából még nem is vagy szerelmes, tudod az ilyen korú gyerekek 85-90%a megbánja hogy megtette, van hogy valakinek elmegy a kedve a szextől, ráadásul semelyik védekezés sem biztonságos, mit csinálsz rohangálsz majd 72órásért és tönkre teszed a szervezeted, vagy abortuszra rohangálsz ami sokkal rosszabb??? miért nem lehet várni 2-3 évet nem halna bele egy kisgyerek sem, sőőt

21/n

2010. nov. 6. 10:42
 23/24 anonim válasza:

Szia!

Én is 15 évesen vesztettem el. A barátom 16 volt akkor.

Több, mint 9 hónapja voltunk akkor már együtt, és még azóta is együtt vagyunk azaz több mint 2 éve:)

Ha úgy érzed tényleg ő volt a megfelelő ember akkor ne kérdezz ilyeneket.:)

Ha tényleg felmerül benned a kérdés, hogy talán túl korai volt ott van egy kis hiba.

Ha tényleg úgy érzed, hogy készen álltatok rá nem merülhet fel a kérdés, hogy talán korai volt.

Remélem nem veszed ezt beszólásnak, csak őszinte voltam:)

2012. júl. 5. 08:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Korai volt. Mert ha érett lennél rá akkor semmit se kérdeznél.
2013. nov. 3. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!