Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » En egy 15éves lány vagyok, s...

En egy 15éves lány vagyok, s 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nemrég lefeküdtünk! Szerintetek nem volt túl korai?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 16:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de egyébként 16leszek novemberbe!
2010. okt. 19. 17:14
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
szerinted ilyen fiatalon lényeg az az egy év???dehogy is!
2010. okt. 19. 17:18
 13/24 A kérdező kommentje:
deha szertjük egymást!! s tudom a srácrol hogy ö nem olyan!!!
2010. okt. 19. 17:30
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
Korai volt, de nem a korod miatt, hanem azért, mert megkérdezted, hogy nem volt-e korai. Tehát Te sem vagy biztos magadban!
2010. okt. 19. 17:47
 15/24 A kérdező kommentje:
De nembántam meg de felmerült bennem hogy nem-e volt korai de NEM BÁNOM! hisz én érzem!! de ez az ucsó válasz legalább normális volt nemúgy mint a töbii flegmás!! Stóvalköszi az utolsónak!!
2010. okt. 19. 17:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj!Szerintem korai volt...de te legalább tudatában voltál annak amit csinálsz...nem pedig az első pasival du gattad meg magad.remélem nem is fogod megbánni!
2010. okt. 19. 18:17
 17/24 A kérdező kommentje:

IGen igen s hátt wolt előtemárpár pasim s hát volt olyan hogy 6hónapigjártunk de nem engedtem magam de most nemtudom úgyérzetem s érzem hogy ő igenis szeret s nemcsak azért kellek neki...

s Köszönöm hogy írtál úgytűnik vannak még normális ember is nemcsak ezek a flegma bnkók!! Mégegyszer köszi!puszi

2010. okt. 19. 18:32
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
sztem korai volt, és pár év múlva erre te is rá fogsz jönni, de mindegy, hogy mit mondunk, úgy sem hiszed el. Hajtogatod h szereted meg ő nem olyan...
2010. okt. 21. 10:03
 19/24 anonim válasza:
70%
Gondolj csak bele. 20éves korodra fog még neked vmi újat tartogatni a szex? Nem akarlak kioktatni. Ha nem lennél bizonytalan nem kérdeznéd meg vadidegenek véleményét.
2010. okt. 25. 01:37
 20/24 anonim válasza:
100%

Kedves 15 éves!

Remélem az idő téged igazol és tényleg nem fogod később megbánni és korainak tartani.A fiúk sok mindent tudnak ígérni annak érdekében,hogy elérjék céljukat.Az elkapkodott helyzetek komoly lelki sérülést okozhatnak,nehéz túllépni rajtuk.A barátok tanácsa sokszor nem feltétlenül igaz.Nálunk barátai addig biztattak egy lányt,míg megtette,majd a háta mögött jót nevettek rajta,a fiúval együtt.Nem gondoltam volna ennyi idősen én sem,hogy ezt egyszer kijelentem,de a "felnőttek" tudják miről beszélnek és mitől óvnak,a tapasztalat szól belőlük.Vigyázz magadra nagyon,ahogy a fiamnak szoktam mondani:Tripla védekezés!

2010. okt. 26. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!