Tapasztalt lányok, mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha adott egy szűz srác, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és első alkalommal azt kívánná, hogy legyen rajtad cowboykapap, és semmi más, és így lovagold meg az ágyban, és törd be, mint egy igazi csődört, a combjaid fogják közre őt, a kezeiddel pedig kulcsold át az ő kezét, és szorítsd le az ágyra, hogy teljesen olyan érzése legyen, hogy birtokolni akarod őt, hogy ő a te csődöröd - szóval, ha ilyet kívánna, mit szólnátok ehhez?2010. okt. 17. 21:25
11/15 A kérdező kommentje:
ma 00:04
2010. okt. 18. 12:25
12/15 anonim válasza:
egy ilyen "kérés" szerintem tök oké egy összeszokott párnál, de egy első szexuális élménynek elég meredek. elég nagy élmény lenne a srácnak a "sima" szex is elsőre, az ilyen pikáns kéréseket lehet későbbre hagyni, amikor már a normál szex uncsi kezd lenni.
13/15 anonim válasza:
Tetszik, tetszik... Jóóóóóó! De szerintem is első élménynek nem a legoptimálisabb. Összeszokott, vállalkozókedvű pároknál simán.
14/15 anonim válasza:
Rámutattál a ma esti programomra :D
Az első szex inkább legyen meghitt mintsem ennyire khm .. "extrém" :D Ne a b*szásról szóljon az első, hanem a szeretkezésről :)
Szerintem :)
Egy magassarkú necharisnya fekete bugyi melltartó virág zene ... :)
Persze ezt Nektek kell tudni .)
15/15 anonim válasza:
Szerintem jópofa.:)
Mondjuk ilyen pózt még nem próbáltam a párommal!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!