Első leszbikus szex?
Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsokat, tapasztalatot hallani tapasztaltabb nőktől.
Egyikünk se volt még se nővel se pasival. Nem, pasival nem is szeretnénk.
Köszi.
2010. okt. 12. 14:36
11/17 anonim válasza:
Hú,nekem nagyon jó volt..$ szerintem barátnőmnek is..8 hónapja tart$
15/L
12/17 anonim válasza:
Nagyon jó volt:) Szeretem őt nagyon$:)
13/17 anonim válasza:
húha nekem spontán jkött... ma se tudom h történhetett...igaz szerelmes voltama lányba nagyon és 1 ágyban aludtunk...majd hirtelen csiklandoztuk egymást ami végén az lett h azt vettük észre h simogatjuk egymás derekát,hasát és nagyon jó volt neki...utána magunktól ölelkezdtünk puszilgattuk egymás arcát majd abbamaradt ,de közben szorosan öleltük egymást. és mondta nekem h akarja. bennemn egy világ dőlt össze h úristen a szerelmem aki nemis tud róla h szeretem szeretkezni akar velem...persze nem csaptunk bele a lecsóba rögtön szép sorjában haladtunk,alkalmanként mindig valami ujat probáltunk ki... mig 3 hónap után eljutottunk az orális szexig. igy mentünk szép lassan , azóta is bizalmas dolog ez nálunk, nem bezsélünk róla de egyikünk se felejtette el.:)
14/17 anonim válasza:
szerintem ha majd ott tartotok a 69 pozt probaljatok ki;) nekem bejott, es a baratnom sem panaszkodott :)
16/L
15/17 anonim válasza:
Es attol lehet terhes a masik hogy ha az egyik no testnedve belekerul a masikeba ( ujjazas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!