Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első leszbikus szex?

Első leszbikus szex?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanácsokat, tapasztalatot hallani tapasztaltabb nőktől.

Egyikünk se volt még se nővel se pasival. Nem, pasival nem is szeretnénk.

Köszi.

2010. okt. 12. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%

Hú,nekem nagyon jó volt..$ szerintem barátnőmnek is..8 hónapja tart$

15/L

2011. máj. 30. 21:04
 12/17 anonim válasza:
87%
Nagyon jó volt:) Szeretem őt nagyon$:)
2011. jún. 10. 16:27
 13/17 anonim válasza:
93%
húha nekem spontán jkött... ma se tudom h történhetett...igaz szerelmes voltama lányba nagyon és 1 ágyban aludtunk...majd hirtelen csiklandoztuk egymást ami végén az lett h azt vettük észre h simogatjuk egymás derekát,hasát és nagyon jó volt neki...utána magunktól ölelkezdtünk puszilgattuk egymás arcát majd abbamaradt ,de közben szorosan öleltük egymást. és mondta nekem h akarja. bennemn egy világ dőlt össze h úristen a szerelmem aki nemis tud róla h szeretem szeretkezni akar velem...persze nem csaptunk bele a lecsóba rögtön szép sorjában haladtunk,alkalmanként mindig valami ujat probáltunk ki... mig 3 hónap után eljutottunk az orális szexig. igy mentünk szép lassan , azóta is bizalmas dolog ez nálunk, nem bezsélünk róla de egyikünk se felejtette el.:)
2011. júl. 25. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem ha majd ott tartotok a 69 pozt probaljatok ki;) nekem bejott, es a baratnom sem panaszkodott :)

16/L

2013. júl. 15. 17:58
 15/17 anonim válasza:
0%
Es attol lehet terhes a masik hogy ha az egyik no testnedve belekerul a masikeba ( ujjazas)
2016. máj. 27. 15:42
 16/17 anonim válasza:
100%
Utolsó,ugxe ez nm komoly?
2016. szept. 17. 14:47
 17/17 anonim válasza:
#10 erre én is kíváncsi vagyok
2021. jún. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!