Első leszbikus szex?
Szeretnék tanácsokat, tapasztalatot hallani tapasztaltabb nőktől.
Egyikünk se volt még se nővel se pasival. Nem, pasival nem is szeretnénk.
Köszi.
Hát nem tudom, igenis van megfelelési vágy. Nem szeretnék leégni a szerelmem előtt. Kicsit titokban tartok is tőle, hogy ha nem vagyok elég jó otthagy valami pasiért, vagy egy idősebb csajért.
És persze, hogy szeretném :D
Sztem csodás dolog. Voltam már pasival is és nővel is. A legjobb bnömmel, egyik buli után otthon csak úgy egymásnak estünk. Azóta sokszor csináltuk már. Nagyon jó. :)
A lényege szerintem az a tiltott tüzes szenvedély. Ami csak 2 nő között jöhet létre. Ilyen fura érzés. De én csak ajánlani tudom. Nekem nőnél volt először orgazmusom szex közben.
Hát figyelj, én 18 voltam, ő 19... Ő tapasztaltabb, valaki akadt már előttem; míg nekem ő volt az első. Általában, szerintem, első alkalommal jó a tapogatózás, néhány dolog, ismerkedés egymás testével, reakcióival. Megkerestük egymás érzékenyebb pontjait, kíváncsiak voltunk, felfedeztük az erogén zónákat. :)
Semmi extrém, csak kézimunkáztunk az ágyamon heverve, nagyjából két pózban, hanyattfekve, ölelkezve.
Nem kell semmit sem elsietni, mi sem rohantunk sehová. Nálunk eléggé bizalmi dolog volt a nyalás, nagyon mély bizalom ez, így elsőre nem is "támadtuk" egymást. :))
Egy szinténzenész barátnőm első szexnek nevezi a "ruha marad, ruha alatt tapogatózás"-t is. És végülis, igaza van. :)
Hm, azóta valami? Történt valami? Milyen volt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!