18 éves vagyok szüz holnap van esélyem az elvesztésére egy lánynál. Félek attól kicsinek fogja tartani nem lesz égés mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 21:45
1/14 anonim válasza:
Ugyan már...:) nyugi!!! Én is 18 éves vagyok és hidd el absz. nem nézzük,hogy mekkora!Elmondok valamit,a lányok pl meg attól félnek,hogy mi van,ha nem tart elég csinosnak és ti sem nézitek igazán igaz?:) nyugi!!
2/14 A kérdező kommentje:
Kössz
de az enyém tényleg kicsi 14
2008. dec. 29. 21:50
3/14 anonim válasza:
Hidd el nem probléma!
(az első voltam)
4/14 anonim válasza:
Az barátomnak 14-15 között van valahol és hát nekem első látásra is nagynak tűnik:)bár másét sose láttam:)de teljes mértékben elégedett vagyok a szexuális életünkkel ugyh nyugi:Dsimán ki tudsz elégíteni egy lányt , már csak gyakorlat kell:D
5/14 anonim válasza:
14 az teljesen normális méret, nem kicsi.
Ne aggódj. A lányoknak is van egy csomó félelmük, ha tudnád, mennyi...
:)
7/14 A kérdező kommentje:
Kösz
mi az petting?
2008. dec. 29. 22:03
8/14 anonim válasza:
Nem pettingeltetek, de sexelni fogtok?érdekes...petting egyenlő közösülés nélküli nemi örömszerzés...vagysi csókok simogatás orál..
9/14 anonim válasza:
Hello! Én nemakarok gonosznak tűnni de számit a méret...:) egy kis fasszal hiába teknikázol mikor nemis érzi a csaj... nekem van pár ismim ezt most nem azé mondom h sokkot kapj de ez az igazság hogy szakitott a pasijával mert nemérezte amikor bentvolt a farka... De azé neparázz a 14 az ien átlag:) sok sikert...
10/14 anonim válasza:
Figyelj szerintem a 14 nem kevés, nem lehet vele menőzni, de szerintem rohadtul nem arra való :D Ha ki tudod vele elégíteni a barátnődet (és mért ne tudnád, hiszen szeret és te is szereted) akkor bőven elég! Nekem 16-16,5 ezzel sem lehet menőzni nem is vagyok vele nagy vagány de a barátnőmnek elég, és engem csak ez érdekel.
A brutálisan megtermett férfi taggal rendelkezők egyébként sokszor nehezen találnak párt maguknak mert a nőknek már az is fáj, ha csak ránéznek. De hidd el bőven menni fog az ;) (17/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!