Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves vagyok szüz holnap...

18 éves vagyok szüz holnap van esélyem az elvesztésére egy lánynál. Félek attól kicsinek fogja tartani nem lesz égés mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan már...:) nyugi!!! Én is 18 éves vagyok és hidd el absz. nem nézzük,hogy mekkora!Elmondok valamit,a lányok pl meg attól félnek,hogy mi van,ha nem tart elég csinosnak és ti sem nézitek igazán igaz?:) nyugi!!
2008. dec. 29. 21:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Kössz

de az enyém tényleg kicsi 14

2008. dec. 29. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Hidd el nem probléma!

(az első voltam)

2008. dec. 29. 21:51
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Az barátomnak 14-15 között van valahol és hát nekem első látásra is nagynak tűnik:)bár másét sose láttam:)de teljes mértékben elégedett vagyok a szexuális életünkkel ugyh nyugi:Dsimán ki tudsz elégíteni egy lányt , már csak gyakorlat kell:D
2008. dec. 29. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

14 az teljesen normális méret, nem kicsi.

Ne aggódj. A lányoknak is van egy csomó félelmük, ha tudnád, mennyi...

:)

2008. dec. 29. 22:00
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan!:)
2008. dec. 29. 22:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Kösz

mi az petting?

2008. dec. 29. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem pettingeltetek, de sexelni fogtok?érdekes...petting egyenlő közösülés nélküli nemi örömszerzés...vagysi csókok simogatás orál..
2008. dec. 29. 22:10
 9/14 anonim válasza:
6%
Hello! Én nemakarok gonosznak tűnni de számit a méret...:) egy kis fasszal hiába teknikázol mikor nemis érzi a csaj... nekem van pár ismim ezt most nem azé mondom h sokkot kapj de ez az igazság hogy szakitott a pasijával mert nemérezte amikor bentvolt a farka... De azé neparázz a 14 az ien átlag:) sok sikert...
2008. dec. 30. 01:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Figyelj szerintem a 14 nem kevés, nem lehet vele menőzni, de szerintem rohadtul nem arra való :D Ha ki tudod vele elégíteni a barátnődet (és mért ne tudnád, hiszen szeret és te is szereted) akkor bőven elég! Nekem 16-16,5 ezzel sem lehet menőzni nem is vagyok vele nagy vagány de a barátnőmnek elég, és engem csak ez érdekel.

A brutálisan megtermett férfi taggal rendelkezők egyébként sokszor nehezen találnak párt maguknak mert a nőknek már az is fáj, ha csak ránéznek. De hidd el bőven menni fog az ;) (17/f)

2008. dec. 30. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!