Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek normális az, hogy...

Szerintetek normális az, hogy nekem csupán csak annyi az életcélom, hogy elveszítsem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs más cél,amit kitűztem magam elé,csak ez.Ez kevés cél szerintetek?

19/F

2010. okt. 10. 14:29
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Mostanság a te korodban elhiszem, h zavar, hogy még szűz vagy, hisz a csajok akikre vágysz kb 16 éves koruk óta tolják az ipart legalább.

Hogyha a tipikus dolgokból indulok ki mostanában, akkor lassan most érsz abba a korba, hogy egy 17 es csajt fűzögethetsz sikerrel.

Emlékszem, hogy amikor mondjuk 15-16 lettem akkor mennyire idegesítő volt középsuliban, hogy kb az összes jócsaj a végzősöket nézte, merhogy "ők lányok érettebbek" a velük egykorú fiúknál, meghát miért is a velük egykorúakat néznék ha van idősebb is. Te meg akkor járhatsz ált suli 6.osokkal 15 évesen. Hihető.

Persze ez a lányok érettebbek dolog úgy nevetséges ahogy van, hisz nagy részük valójában a divat nevű infantilis öltöztetős játékot játssza és van olyan ismerősöm aki 22 évesen SP koncertre jár. És ELVILEG nem egy buta lány.

Teljesen természetes h nagyon el akarod veszteni már, arra nem térnék ki, hogy hogyan tedd, majd itt az okosok kisegítenek úgyis.

Másfelől hülye vagy, mer egy cseppecskét eltúlzod.

2010. okt. 14. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!