Egy 18 éves fiú betudja tartani azt az ígéretét hogy csak a 16-ik születésnapom után fekszünk le?
Figyelt kérdés
L/142008. dec. 29. 18:08
21/26 anonim válasza:
aha, ha most szakítotok, ő két évig más lányokkal jár, te addig szűz maradzsz, és 16 évesen szejössz vele... ebben az esetben igen...
22/26 anonim válasza:
szerintem nem feltetlenul a kor fontos hanem h TE h erzed, mennyire keszultel fel. lehet h 15 evesen, lehet h 19 evesen.
23/26 anonim válasza:
Szerintem, ha igazán szeret, megvárja, míg érett leszel a szexre. Az én barátom például kifejtette, hogy akkor is velem maradna életünk végéig, ha nem tudnánk valamilyen okból kifolyólag szexelni. Nem minden pasi csak azt akarja:)
24/26 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szeret, és igazán szeret, akkor megvárja... Persze én magamból indulok ki, nem tudom, ő milyen...
25/26 anonim válasza:
én nagyon akartam(18/f) ő meg még annyira nem(16/l) de 4 hónapnál tovább nem bírta ő sem.
26/26 anonim válasza:
Szerintem a fiú hamarébb, mint a csaj. Nekem 4 csaj is állította, hogy ilyen tervük van, soha nem a pasi miatt vesztették el a szüzességet, hanem a saját kíváncsiságuk miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!