Egy 18 éves fiú betudja tartani azt az ígéretét hogy csak a 16-ik születésnapom után fekszünk le?
Figyelt kérdés
L/142008. dec. 29. 18:08
11/26 anonim válasza:
Akkor lesz 18 vagy most 18 mert nem mind1, ha akkor lesz 18, mikor te 16 akkor meg tudja, ellenkező esetben lehetetlen:)
12/26 A kérdező kommentje:
most 18! És köszi az eddigi válaszokat:)
2008. dec. 29. 19:44
13/26 anonim válasza:
Az én véleményem szerint nem fogja kibírni. Gondolom már nem szűz, nem fogja tudni mellőzni az efféle örömöket ennyi ideig. Ha szűz, akkor több az esély.
14/26 anonim válasza:
Az a véleményem, mint amit az előttem levő írt!
15/26 anonim válasza:
Akkor két év múlva 20 lesz. Ne haragudj, de ne álmodozz. Nem fogja kibírni, ráadásul tudod a pasik milyenek, nem nagyon tűrik, ha a hülye társaság ezzel zrikálja emiatt, hogy te még szűz vagy ennyi idősen. Szerintem kizárt. Hacsak nem valami elvakult vallásos.
16/26 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy nem fogja kibírni.Ez azért 2 év,és 20 évesen azért már nem kisfiú az ember,és szüksége van a szexre.De csak azért hogy megtartsd ne feküdj le vele,csak akkor ha elég érettnek érzed magadat,és azért 14 évesen még elég fiatal vagy ehez,nem szabad elkapkodni nem éri meg.
17/26 anonim válasza:
Mi van veletek?
Betudja tartani, csak addig másokkal fekszik le:)
18/26 anonim válasza:
Hogy lehettek ilyenek?Milyen emberek vagytok ti?Egy rendes, szerelmes fiu kibírja, pettinggel simán , azzal is tud neki bőven elég örömöt adni....Aki 14 éves lánnyal kezd amugyis fel van készülve a várakozásra sztem...
20/26 anonim válasza:
Én 19 évesen 5 hónapot vártam, hogy a bnőm betöltse a 16ot, nálunk is ez volt a helyzet, meg akarta várni, mondta is, és én elfogadtam, de azért két év nagyon hosszú idő, de pettinggel elképzelhető, hogy megvár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!