Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmet teherbe ejtettem....

Barátnőmet teherbe ejtettem. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Abortusz kizárva:S

A teszt pozitív,az nőgyász már igazolta,de a szülőkkel még nem beszéltünk:S

2010. okt. 9. 21:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam hogy nekik jobb lesz e attól hogy megtartottuk, leírtam mi hogy döntöttünk, leírtam nekik, hogy milyen lehetőségeik vannak, a véleményem, és azt hogy folyton a pénz körül forog mindenki, mintha csak az létezne, leírtam hogy szerintem jól döntöttek, rajtuk múlik mit hogyan tesznek tovább, és annak nincs értelme hogy tovább vitázzunk ezen, viszont sztem igazságtalan egy csomó válaszadótól lehurrogni őket a döntésükért! főleg hogy a legtöbb válaszadó tapasztalatlan tini, vagy unatkozó, otthon ülő, ráérős ember, aki magát is utálja nem csak a világot, nagyon ritka aki használható korrekt választ ír, tisztelet a kivételnek
2010. nov. 2. 10:16
 32/33 anonim ***** válasza:
itt mindenki lehurrog mindenkit. ha valaki nem bírja elviselni, ne írjon ide... nem attól fognak megoldódni a problémák, hogy valaki ide ír kérdéseket vagy kommenteket. de ő kérdezett, aztán válaszoltak. nem kéne ennyi alapján ítélkezni és "beleszólni", de mindenki csak a véleményét írja le, és lehet, hogy nem lehurrogásnak szánta 'x' illető. én például nem... PONT!!!
2010. nov. 5. 15:40
 33/33 anonim válasza:
lépj le gyorsan!!!
2011. jan. 20. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!