Fiúk! Titeket zavar ha egy lány teljesen tapasztalatlan szexuális téren?
Sztem legyen minél tapasztaltabb, sokkal könnyedebb, élvezhetőbb a szex, több dolgot ki lehet próbálni, esetleg újat tud nekem mutatni, ráadásul ha komolyabb a kapcsolat, nem félsz, hogy mással össze akar feküdni tapasztalat-szerzési céllal.
22/f
attól függ...
ha tapasztalatlan de élvezi, hogy taníthatod meg ő is jobb akar lenni akkor jó
DE
ha tapasztalatlan és nem csinál semmit mert azt mondja ő ebben béna meg még nem csinált ilyet ezért nem akarja nem kíváncsi rá az sztem rossz
16/f
Wilson
egy kapcsolatban jó hogyha tapasztalatlan minkét fél mert az ujjdonságok kipróbálása segít közelebb kerülni egymáshoz.
de egy ojan kapcsolatban ahol az egyik fél már tapasztalt ott fenn áll az esélye h valaki mást keres akivel jobb és könnyebb a szex
típus függő nagyon
nekem sok ojan barátnőm volt aki tapasztalatlan de elsőre egy tapasztaltabb csajjal vesztettem el.. és hát mit is mondjak.. érdemeseb az elsőt egy tapasztaltabbal mer teljessen máshogy csinál mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!