Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány teljesen tapasztalatlan szexuális téren?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 20:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
12%

Sztem legyen minél tapasztaltabb, sokkal könnyedebb, élvezhetőbb a szex, több dolgot ki lehet próbálni, esetleg újat tud nekem mutatni, ráadásul ha komolyabb a kapcsolat, nem félsz, hogy mással össze akar feküdni tapasztalat-szerzési céllal.

22/f

2010. okt. 13. 17:10
 12/14 Decoy válasza:
100%

attól függ...

ha tapasztalatlan de élvezi, hogy taníthatod meg ő is jobb akar lenni akkor jó

DE

ha tapasztalatlan és nem csinál semmit mert azt mondja ő ebben béna meg még nem csinált ilyet ezért nem akarja nem kíváncsi rá az sztem rossz

16/f

Wilson

2010. okt. 13. 17:23
 13/14 199303 ***** válasza:
hát nem tudom h szeretik-e én teljesen tapasztalatlan vok és sose volt még barátom amikor megtudták h szüz vok mindegyik kiakadt:S 17/L
2010. okt. 14. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

egy kapcsolatban jó hogyha tapasztalatlan minkét fél mert az ujjdonságok kipróbálása segít közelebb kerülni egymáshoz.

de egy ojan kapcsolatban ahol az egyik fél már tapasztalt ott fenn áll az esélye h valaki mást keres akivel jobb és könnyebb a szex

típus függő nagyon

nekem sok ojan barátnőm volt aki tapasztalatlan de elsőre egy tapasztaltabb csajjal vesztettem el.. és hát mit is mondjak.. érdemeseb az elsőt egy tapasztaltabbal mer teljessen máshogy csinál mindent...

2010. dec. 3. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!