Leginkább lányok válaszát várom, de fiúk is válaszolhatnak. Kinek milyen volt az első?
Figyelt kérdés
Én pénteken vesztettem el, egyszerre éreztem fájdalmat és élvezetet. Annyira aranyosvolt, félpercenként kérdezgette h abba hagyjuk nagyonfáj?:D Persze rendesen védekeztünk, odafigyeltünk mindenre.Kicsit bénáztunk az elején:D nektek milyen volt?:) 17L2010. okt. 3. 12:17
1/12 anonim válasza:
nagyon hasonló :) én is egész végig kérdeztem a barátnőm ? nem fáj ? abbahagyjuk ? jól vagy ? meg közbe puszilgattam csókolgattam meg ilyenek :D
17/f
2/12 Cheerleader válasza:
Hát nekem nagyon fájt de az én barátom is figyelmes volt. Élvezetet akkor még nem nagyon élveztem és is nem véreztem:D
4/12 A kérdező kommentje:
énse véreztem, de fájt nekemis.. nem is kicsit, de aztán elterelte a figyelmemet, és már semmi gond nem volt.:D ez elején a gumival szerencsétlenkedtünk egy kicsit:Dmerthogy neki is ezvolt az első:)
2010. okt. 3. 12:29
5/12 anonim válasza:
Nekem isteni volt, egyáltalán nem fájt:) és az eleje... hmm... még most is felizgulok, ha rá gondolok:)
6/12 anonim válasza:
Én nagyon véreztem és csak kicsit fájt. A barátomnak is az volt az első. Nagyon élveztem azóta sem volt olyan jó....
7/12 anonim válasza:
Én véreztem egy keveset, de semmi fájdalom nem volt..talán 1 pillanatig, de aztán átadta helyét a gyönyörnek. Soha nem felejtem el:) azóta se volt olyan párom aki legalább annyi örömöt okozott volna :( lehet a mérce magas :S :)
8/12 anonim válasza:
Ez a sokadik ilyen kérdés, nagyon örülünk, h végre elvesztetted a szüzességed, de felesleges ilyenekkel terhelni az oldalt...
9/12 rozika10 válasza:
jajj már csak kiváncsi!!és ha nem akarsz nem válaszolsz!
Nagyon jó volt sokat nevettünk,fájt is kicsit de inkább a nevetés maradt meg,igen volt egy kis vérzés legalábbis a törcsi a kukában végezte amin feküdtünk!:D
De jó rá vissza gondolni,ennek már tiz éve!
10/12 anonim válasza:
rozika10,hány évesen vesztetted el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!