Mit tudunk csinálni?! Ilyen helyzetben.
Figyelt kérdés
Barátom norvég és kint is él Norvégiában. Többször találkoztunk már de csak 1-1 napokra, de most novemberben jön hozzánk 3-4 napra és nálunk fog aludni. Konkrétan egy ágyban velem. Mindketten szüzek vagyunk, de tervezzük az elsőt. 16 évesek vagyunk mindketten és 1 éve vagyunk együtt. És nagyon szeretem, nagyon vágyok már rá hogy megtörténjen az első. De sajnos családot nem nagyon lehet kiküszöbölni. Már minden lehetőséget kiszámítottunk. Szerintetek belevágjunk? Vagy mit tehetnénk ?2010. szept. 28. 22:41
1/9 anonim válasza:
hogy a rákba ismerted meg 16 évesként?
3/9 Moszuke válasza:
egy éve jártok és 1-1napra futtok össze. az mondjuk 60 randi? ha úgy érzed neked ennyi elég. hát hajrá
rátok nyitni úgyse mernek az ősök:)
de védkezzetek
4/9 anonim válasza:
Moszuke, ezt hogy számoltad ki?
5/9 Moszuke válasza:
hát gondolom nem minden héten 3x járt MO.-ra
tippeltem.
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha lefekszetek egymással. A szülök is gondolják ,hogy nem sakkozni fogtok este. Előjáték volt már ?
7/9 anonim válasza:
Így van, az ősök nem fognak rátok nyitni, főleg ha halkak vagytok. De a védekezés nagyon fontos.
9/9 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a válaszokat!
Nem még nem volt semmi.. most lesz mégcsak az első előjáték is. Persze védekezést már megbeszéltük.
Talán minden ok lesz :D
2010. szept. 29. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!