Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 évesen 10 cm. Hány éves...

22 évesen 10 cm. Hány éves korig nő?

Figyelt kérdés

azt hallottam, hogy 25 éves korig nő ez igaz?

ezzel kitudom elégíteni a barátnőm?

mert azt olvasom mindenhol, hogy 16 cm is kicsi....

2010. szept. 28. 19:47
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

A vastagság rendben van ,az átmérő körbe a farkad mérete ,ez nem neked ment ,nem is tudom miért írtam egy mondatba a második felét.:)

A vastagság sokkal fontosabb a hossznál.

2010. szept. 29. 09:50
 22/36 anonim válasza:

09:50!

Te tényleg ekkor tuskó vagy? Ne itt kommentelj, hanem inkább olvasgasd ezt [link]

2010. szept. 29. 11:49
 23/36 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

a barátnőm már látta pettingen már túl vagyunk, de nem akarom, hogy ez miatt elhagyon... ezért akarok valami tippet, hogy mit csináljak...

2010. szept. 29. 13:51
 24/36 anonim ***** válasza:
tudd használni, ez a lényeg!
2010. szept. 29. 16:35
 25/36 anonim válasza:
Nekem már 16 éves korom után nem nőtt, nem is szokott szerintem. A kielégítés általában nem ettől függ. Az, hogy a 16 cm kicsi, egy nagy baromság.
2010. szept. 29. 18:44
 26/36 anonim válasza:

Én a te helyedben elsőnek jól kinyalnám őtet. Ha azt jól tudod a nők soha nem fognak leszakadni rólad. Aztán már el is fogja nézni hogy 10cm viszont ha úgy csináljátok ágyban sötétben esetleg estefelé nem muszáj neki azt látni csak érezni és szerintem ha nem mutatod neki meg észre se fogja venni hogy 10 vagy 18cm azért mert a vastagság számít.

Most mit ér egy férfi 20cm-es farokkal? Szerintem annyit ha teljesen beteszi 10cm kifog lógni, és így kevesebb élvezet jut neki mintha teljesen behatolna.

Örülj hogy 10cm. Azzal is kilehet tökéletesen elégíteni egy nőt mivel megvan a kellő vastagsága.

Persze ha olyan csajt keresel akin átmentek már vagy 15-en akkor magadra vess.

2010. szept. 29. 19:50
 27/36 anonim ***** válasza:
Én írtam választ tegnap 20:6 20:26Ne haragudj akkora baromságokat írtam rossz napom volt,nagyon sajnálom nem akartalak megbántani.Remélem még olvasod ezeket a válaszokat.Millió féle képpen tudsz örömet szerezni egy nőnek nem csak a hímtagoddal.Használhatod a kezedet a nyelved különféle segédeszközöket azonkívül nekünk nőknek nem a néhány perces közösülés a lényeg ez a része inkább a férfiaknak fontosabb,hanem az egész együttlét maga előjáték,simogatás,csókolgatás mindenütt,utójáték.Nekem például nem egyszer volt orgazmusom ezektől mielőtt még belémhatolt volna a pasim.A többire majd együtt fogtok a barátnőddel rájönni,hogy mi jó nektek.Tehát arra figyelj,hogy nem csak beteszed két perc alatt végzel aztán kimész rágyujtani mert az biztos nem lesz jó a lánynak hanem amiket írtam. Azon kívül szerintem szexi lehet egy ilyen kis fütyi bár én még nem láttam ilyet de biztos aranyosnak találnám(-:
2010. szept. 29. 21:02
 28/36 A kérdező kommentje:

nem haragszom....

az a jó válaszoló szerintem aki nem azt írja amit olvasni szeretnék hanem a saját véleményét..... azért kérdeztem mert kíváncsi voltam...

a barátnőmnek én vagyok az első pasija szóval szerintem annyi elönyöm is van, hogy nincs hasonlítási alapja....

még 1x köszönöm az összes választ

2010. szept. 30. 18:52
 29/36 anonim ***** válasza:
13 centimmel a barátnőmnek mindig van hüvelyi orgazmusa.. na ezt rakd össze;)
2010. szept. 30. 21:49
 30/36 anonim ***** válasza:
41%
21 éves korig. ez már rajtad marad! cumi!
2010. okt. 3. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!