Te ezt az iszonyatos nagy baromságot honnan vetted drága?
k
éredzőnek: Nekem 13 cm én is mindig paráztam a méretem miatt de semmi gond nem volt vele soha illetve volt egy egy éjszakás kaland amikor a csaj nézett hogy mi van, de azt a nyelv technikámmal egyensúlyoztam... szal semmi para az biztos nem indulsz elönnyel de irtózatos hátránnyal sem (és valszeg már nem fog nőni):)
2010. szept. 28. 20:14
12/36 anonim válasza:
17éves korig nő, és amúgy meg szerintem kicsi a 16 cm, ez van.
2010. szept. 28. 20:18
13/36 anonim válasza:
Nem értem miért kell szegényt tévhitben tartani,hogy aztán a barátnője az arcábaröhögjön?Ez történt az egyik férfiismerősömmel is neki is állítólag (nem láttam csak mondta)10-12 lehet.Ismerek olyan nőt aki saját elmondása szerint 17cm alatt be sem engeg férfit az ágyába. Hát innen vettem 20:14
2010. szept. 28. 20:26
14/36 anonim válasza:
istenments h megbántsalak és komplexust alakítsak ki, de én legalább őszinte vagyok, igen kicsi. vélhetően a legtöbb helyzetben nem ezen fog múlni, ha a személyiségeddel és a technikáddal nincs baj, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem lesz mindenkinek elég. És nem azért mert mindenki a 30asra vágyik, csak esetleg nem passzol ez így...de légy ügyes.
2010. szept. 28. 20:33
15/36 Morals válasza:
az a nő, akinek csak a méret számít anyagias, felszínes, és korlátolt
az a nő, akinek azért valamennyire számít a méret, realista, de tud engedni, ha az érzelmei erősebbek
az a nő pedig, akinek nem számít a méret bölcs, és megértő
ezt tapasztaltam pedig nekem 17,5
2010. szept. 28. 20:57
16/36 Morals válasza:
úgyhogy Neked mindenképpen egy érett, kifejezetten megértő és odaadó nőre van szükséged, ez még nem az a kritikus méret amivel rendelkezel. Hajrá!
2010. szept. 28. 20:58
17/36 anonim válasza:
A 4cm átmérő viszont normális és a dörzsölés számít igazán:). Persze, lehet, hogy nézni fognak a lányok, de ahogy írták is, többfajta módszerrel is lehet mellé örömet okozni.
2010. szept. 28. 21:01
18/36 anonim válasza:
már nem fog nőni
2010. szept. 28. 23:18
19/36 anonim válasza:
Léteznek, kifejezetten a te problémádra, ilyen épület komplexumok, úgy hívják őket, fejőház. Csak egy tehéntelepet kell keresned a közelben, beosonni, fejőgépre csatlakozni és 3 hónapig, heti 4 alkalommal elvégezni a szopatással egybekötött farok nyújtást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!