Milyen fizikai és lelki változásokat lehet észlelni a szüzesség elveszítése után?
Súlyos depresszió, öngyilkosságra való hajlam, fizikai: szűzhártya átszakadása valamint sérülések a hüvely falán.
Persze ezek csak nemi erőszak esetén érvényesek.
durva.. ezt ényleg igaz
sokkal bevállalósabbak lesznek
és az állandó vigyor, magabiztosság.. csak majd mikor rájönnek, hogy mégsem ő a "nagy Ő" akkor magukba zuhannak, merthát az elsőhöz kötődnek a legjobban..
Én sem vagyok szűz már. Semmit nem vett rajtam észre senki,és az este aug végén történt,szóval nem törvényszerű a dolog. Hogyha a lány nagy színész,akkor tényleg semmi nem látszódik rajta. Én nem öltözködöm máshogy..Eddig sem vltam szégyenlős,és eddig is bevállalós voltam,szóval rajtam senki semmit nem vett észre. Azóta szakítottam a fiúval. Mert nem volt jó sem a szex,sem a kapcsolat,de nem rázott meg.. (még?) Szóval az sem törvényszerű.
Most arra várok h végre valakivel jó legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!