18évesen lefeküdtem egy 13 éves lánnyal ha feljelentenek lecsuknak?
mekkora láma vagy...
legalább jó volt a csaj?
:-D
Teljesen mindegy, hogy a lány szűz-e vagy sem, hogyha tagadja a bíróság / rendőrség előtt, hogy lefeküdt veled akkor nincs per, sem semmi.
Az, hogy átszakadt a szűzhártyája egyrészt nem köthető hozzád, másrészt egy nőgyógyász sem fogja szakvéleménybe adni, hogy sextől szakadt át neki, millió mástól is átszakadhat (intenzív sportolás közben, maszturbálás, ect ect)
Felfedeztem egy új fétist: imádom a moderátoroknak jelenteni a trágár válaszokat. :)
Egyébként: ha a lány nem árul be, nem lesz gond. Homályosítsd fel (ha esetleg nem tudná), hogy a szűzhártya mástól is elszakadhat, nehogy gond legyen! Ha esetleg együtt maradtok, később már ez a korkülönbség egyre kevesebbnek fog hatni, tinikorba jelenti a legnagyobb különbséget. mind egymás között. Mert milyen az már, hogy egy 18 éves egy 13 évest kettyinget, hátizéfújbameg. És milyen az már, ha egy harmincötéves egy harmincévest, ja hogy az normális, semmi probléma. Érted mire gondolok...
Szóval, ha komolyan gondoljátok, akkor sok boldoogságot a kapcsolathoz, a bunkókat meg majdcsak kitakarítják a moderátorok.
(Jah és az ilyen kérdéseket ne az otthoni gépről tedd fel, az IP cím visszakövethető. Bár valószínűleg csak én vagyok paranoiás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!