Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18évesen lefeküdtem egy 13...

18évesen lefeküdtem egy 13 éves lánnyal ha feljelentenek lecsuknak?

Figyelt kérdés
Az apja el akarja vinni nőgyógyászhoz. Ha elviszi kiderül a dolog és arra lennék kiváncsi , hogy ha bírósági ügy lesz belőle és a lány azt mondja hogy a beleegyezésével történt akkor is börtönbe kerülök?
2010. szept. 20. 01:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem erőszakot értettem rámászáson. De megrontásnak ugyanúgy megrontás.
2010. szept. 20. 01:41
 12/33 anonim ***** válasza:
78%
mi a jó Istent akarsz te egy 13 éves kislánytól? magadkorabelit nem bírsz felszedni?
2010. szept. 20. 06:18
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

mekkora láma vagy...

legalább jó volt a csaj?

:-D

2010. szept. 20. 07:16
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy a lány szűz-e vagy sem, hogyha tagadja a bíróság / rendőrség előtt, hogy lefeküdt veled akkor nincs per, sem semmi.

Az, hogy átszakadt a szűzhártyája egyrészt nem köthető hozzád, másrészt egy nőgyógyász sem fogja szakvéleménybe adni, hogy sextől szakadt át neki, millió mástól is átszakadhat (intenzív sportolás közben, maszturbálás, ect ect)

2010. szept. 20. 11:51
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyítsa be az apja hogy nem dugott fel magának ezt-azt és nem attól szakadt ki a szűzhártyája:D
2010. szept. 20. 14:54
 16/33 A kérdező kommentje:
Igazatok van lehet , hogy barom voltam de szeretem... Régóta jóba voltunk már meg együtt vagyunk majdnem 1 éve kisebb szünetekkel mert voltak gondok ebből én is gondoltam rá , hogy túl fiatal de ő se akart mással lenni meg én sem.Mindegy remélem nem lesz belőle túl nagy para. És köszi a válaszokat. (:
2010. szept. 20. 16:23
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom hogy a szűzhártya nem csak szex közbe szakadhat át... Egyébként az orvost köti a titoktartás, nem?
2010. szept. 20. 18:04
 18/33 A kérdező kommentje:
Szerintem a doki nem tesz feljelentést. Egyébként meg sokmindentől átszakadhat a sexen kívül! :D
2010. szept. 20. 19:54
 19/33 A kérdező kommentje:
És én vagyok az emberiség szégyene mikor 1 éve vagyunk kapcsolatban és lefeküdtünk mert szeretjük egymást. Az 50 éves öreg aki megerőszakolja a 15 éves lányokat az nem szégyen? Bevallom igen én sem vagyok ártatlan nem kellett volna de azért ennyire nem kéne túl lihegni a dolgokat ennél a mai világba csak rosszabbak vannak...
2010. szept. 20. 21:34
 20/33 anonim ***** válasza:
61%

Felfedeztem egy új fétist: imádom a moderátoroknak jelenteni a trágár válaszokat. :)

Egyébként: ha a lány nem árul be, nem lesz gond. Homályosítsd fel (ha esetleg nem tudná), hogy a szűzhártya mástól is elszakadhat, nehogy gond legyen! Ha esetleg együtt maradtok, később már ez a korkülönbség egyre kevesebbnek fog hatni, tinikorba jelenti a legnagyobb különbséget. mind egymás között. Mert milyen az már, hogy egy 18 éves egy 13 évest kettyinget, hátizéfújbameg. És milyen az már, ha egy harmincötéves egy harmincévest, ja hogy az normális, semmi probléma. Érted mire gondolok...

Szóval, ha komolyan gondoljátok, akkor sok boldoogságot a kapcsolathoz, a bunkókat meg majdcsak kitakarítják a moderátorok.

(Jah és az ilyen kérdéseket ne az otthoni gépről tedd fel, az IP cím visszakövethető. Bár valószínűleg csak én vagyok paranoiás...)

2010. szept. 20. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!