Mit csináljak ha a barátom megujjazott, és az ujja épphogy csak kicsit véres volt?
Ne csinalj semmit, atszakadt a szuzhartyad, mar nem vagy szuz igazabol. De mivel nem a nemi szervevel vette el a szuzesseged, ezert meg szuz vagy. Kivancsi leszek, a doki mit fog mondani a szuleidnek!
Hol laktok kulonben Magyarorszagon, csak kivancsi vagyok, hogy hol van meg ilyen felfogas, mint a ti csaladotokban van.
Nem igaz, hogy senkinek se esik le, hogy ez a szokás hol van..
Amúgy biológiailag már nem vagy szűz. Viszont elméletileg meg igen. Viszont a nőgyógyi azt fogja mondani, hogy már elvesztetted, szóval szerintem úszott a 100ezred :) Bár ha anyud hisz neked, akkor szerintem mondd meg neki, hogy szűz vagy, csak a barátod megujjazott.. Aztán vagy elhiszi vagy nem :)
Az ujjazás már szexuális tevékenység, szóval szerintem már akkor is bukta a százast!
Előző válaszoló? Kiknél van ez a hagyomány?
Nem akarom leírni, hogy kiknél ez a szokás. Lehet, hogy csak a kérdező családja kicsit ilyen konzervatívabb, nem biztos, hogy ahhoz a népcsoporthoz tartozik. Megsérteni pedig nem akarom.
De szerintem ettől a többségnek már leesett (:
Köszi szépen amiket irtatok a kérdésemre!
De az h anyum mit akkar azt én leszaron magasról nekem nem kell pénz de az igazinak szeretném meghagyni h lefexek vele nem 1 meg 2 honapos kapcsolatnak!
A bugyuta válaszokkal kiméljetek köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!