Mit csináljak ha a barátom megujjazott, és az ujja épphogy csak kicsit véres volt?
Bocsi, de ha csak ujjazott mitöl volt véres???
Hogy mit csinálj ? Már ugyis mindegy mert megtörtént, ezek után nem értem a kérdést ? Szüz voltál ?
Erre nem tudok norm választ adni , pontozzatok le, kérdére válasz : mossa le._D
köszi szépen most megnyugodtam ak nem nyir ki anyum!
Mert sajnos a családunkban van 1 hagyomány h 18 ig szüznek kell maradni és ak 18 évesen el visz dokihoz és ha az vagyok ak 100.000Ft kapok
még egyszer is köszi
Úristen!:D
Hát nem lesz a tiéd a 100.000 Ft. :D
Mivel valószínű a szűzhártyádat felsértette vagy "átszakította" (idézőjelbe teszem, mert ugye van a szűzhártyán lyuk tehát úgymond nem szakítod át:)), így tehát valójában nem vagy szűz.
Viszont!Szűz vagy, mert nem a péniszével hatolt beléd a fiú...
De a doki ezt nem fogja látni rajta, hogy na itt csak ujjazás volt!:DTehát ő azt fogja mondani, hogy nem vagy szűz.
Kicsit hülyén írtam le, de remélem érthető volt!:)
Jézus, még ilyen hagyomány is van, hogy 18 éves korod után ha szűz vagy, kapsz 100.000 Ft-t?! És ha 17 és fél évesen akarsz lefeküdni a barátoddal, szólsz, hogy várjon fél évet, mert neked kell a pénz?
Amugy a szűzhártyán már eleve van lyuk, és átszakadhat tornától, sprottól is. Ha meg nem vagy tisztában a dolgokkal, inkább hagyd az ujjazást, és tényleg tanácsot kérj, nem pénzt.
Jah és egy kérdés: a fiatalok általában 18 év alatt már végeznek önkielégítést, ismerkednek testükkel, magyarul a lányok ujjazzák magukat. Szóval akkor nálatok nincs ilyen? Bocsi, de ez a "hagyomány" baromság.
Ááááá!!! Ez fájt... 100.000Ft miatt szüznek maradni...annélkül nem megy?
Én is szüz voltam addig bár nem vitek el a dokihoz. Kérhetem a részemet??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!